«Art meets Fashion» -  kad laikmetīgā māksla pārtop mūsu garderobē. Braucam lūkot!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Lindex» piedāvā «Art meets Fashion» — unikālā sadarbībā ar astoņiem jaunajiem māksliniekiem veidotu iedvesmojošu un izteiksmīgu apģērbu kolekciju, kurā sapludināti divi dažādi mākslas veidi. Lindex iegādātie mākslas darbi tiks pārdoti ekskluzīvā pasākumā Lindex izstāžu zālē Stokholmā, kur aicināta paviesoties bija arī «EGOISTE». Kamēr reportāža top, uzzini, kādi mākslas darbi drīz būs pieejami jaunajā kolekcijā. Jā, un vēl viens būtisks aspekts - iegūtie līdzekļi tiks ziedoti sadarbības iniciatīvai HERproject, kuras mērķis ir sniegt atbalstu globālajās piegādes ķēdēs strādājošām sievietēm ar zemiem ienākumiem.

Kolekcijas pamatā ir laikmetīgās mākslas darbi, kurus Lindex uzdevumā radīja astoņi jaunie mākslinieki. Katrs mākslinieks, izmantojot individuālus izteiksmes līdzekļus un tehnoloģijas, ir radījis vienu oriģinālu mākslas darbu, kas cildina sievietes.

Iedvesmojoties no unikālajiem mākslas darbiem, Lindex dizaina komanda tos interpretēja un tādējādi guva pavisam jaunu, interesantu atspēriena punktu dizaina izstrādei.

«Šie mākslinieki ir patiešām radoši un fantastiski spēj attēlot sievietes un izrādīt viņām cieņu laikmetīgās mākslas kontekstā. Viņu skatījums ir interesants, tāpat kā atsauces uz mūsu izvēlēto tēmu, kuru viņi ir atspoguļojuši tik daudzveidīgi. Visus astoņus mākslas darbus vieno tas, ka tie ir vizuāli spēcīgi, izteiksmīgi un krāsaini — gluži kā mūsu modes kolekcija,» stāsta Pia Ekholma, Lindex Sieviešu apģērbu dizaina un iepirkumu daļas vadītāja.

Uzņēmumam Lindex rūp sievietes, tāpēc tas vēlas dažādos veidos atbalstīt un iedvesmot sievietes, lai viņas varētu realizēt sevi un izpausties. Veidojot kolekciju «Art meets Fashion», Lindex mērķis bija radīt valkājamu apģērbu sievietēm, kuras vēlas apliecināt sevi un savu personību ar izteiksmīgu ģērbšanās stilu.

Unikālā kolekcija «Art meets Fashion» būs pieejama, sākot ar 2018. gada 8. martu Lindex veikalā t/c Galerija Centrs un tiešsaistē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu