Meganas jauno garderobi un stilu veidos Viktorija Bekhema

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zināms, ka Bekhemu ģimene ir tuvu pazīstama ar karalisko ģimeni un ir piedalījusies vairākos tai nozīmīgos ģimenes pasākumos. Tāpēc nav nekāds brīnums, ka par jaunā stila mentori ir pieteikusies dizainere Viktorija Bekhema.

Amerikāņu aktrise, modele un prinča Harija līgava Megana Mārkla jau ir tikusies ar Viktoriju, un abas ir sākušas darbu pie Mārklas jaunās garderobes. Kā zina stāstīt Bekhmeas modes nama pārstāvji, abas ir atradušas kopīgu valodu un drīzumā jau plānots, ka Meganu redzēsim Viktorijas darinātajos tērpos.

Līdz šim Megana sabiedrību ir pārsteigusi ar savu ģērbšanās stilu - tas svārstās no tūkstošiem vērtām kleitām no Aleksandra Makvīna līdz pat vidējā slāņa zīmolam «Marks & Spencer».

Pavērojot abu dāmu ģērbšanos stilu, redzams, ka abu gaumē šis tas ir līdzīgs. Turklāt kādu naudu tas nesīs Bekhemas modes biznesam...

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu