Kāpēc šī smaragdzaļā Midltones kleita izpelnās sabiedrības nosodījumu?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svinīgā ceremonijā Londonā svētdienas vakarā tika sadalītas Lielbritānijas prestižās britu kinoakadēmijas (BAFTA) balvas. Līdzīgi kā «Golden Globe», aktrises tērpās melnā, lai empātiski paustu atbalstu #MeToo kustībai. Aktrises šādi izlēma demonstrēt savu nostāju pret seksuālu uzmākšanos un izmantošanu savā profesijā. Uz ceremoniju bija ieradies arī karaļpāris, tiesa, Keita mirdzēja smaragdzaļā vakarkleitā. Kāpēc viņa ignorēja šo ideju?

Kembridžas hercogiene, kurai aprīlī gaidāms trešais bērniņš, BAFTA apbalvošanas ceremonijā ieradās elegantā zaļā vakarkleitā no Jenny Packham modes nama kolekcijas. Viss jau būtu bijis skaisti, ja vien pārējās slavenības nebūtu tērpušās melnā, tā paužot atbalstu kolēģēm, kas tikušas seksuāli vai vardarbīgi izmantotas profesionālajā vidē.

Melnā tērpušās bija tādas zvaigznes kā Andželina Džolija, Dženifera Lorensa, Margota Robija, tāpēc Keitas zaļās kleitas izvēle apkārtējiem šķita dīvaina.

Tradicionāli karaliskās ģimenes pārstāvjiem nav pieļaujams piedalīties kādās politiskās vai sociālās kustībās, tomēr viņa varēja izvēlēties melnu vakartērpu, tā paužot atbalstu sievietēm un Time's Up kustībai, nepārkāpjot karalisko protokolu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu