Karaliene pirmo reizi apmeklē Londonas modes nedēļas skati. «Vogue» dzelzs lēdija klaji nervozē

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sabiedrībai par pārsteigumu, šā gada Londonas modes nedēļu apmeklēja arī Viņas Majestāte karaliene Elizabete II. Protams, viņas sēdvieta bija līdzās pasaulslavenā modes izdevuma «Vogue» galvenajai redaktorei Annai Vintūrai jeb, kā pasaule viņu pazīst, «sātana brunčos» prototipam. Jā, vērojot foto, skaidrs, ka ledus karaliene patiesi ir uztraukusies un nervozē - par to visai skaidri vēsta Annas ķermeņa valoda. Turpretī Elizabete jūtas omulīgi un bauda «Richard Quinn» modes skati.

Kā zina stāstīt ķermeņa valodas pazinēji, «Vogue» galvenās redaktores Annas Vintūras nemainīgais «dežūrsmaids», sēžot līdzās karalienei Elizabetei II, vēsta par nedrošību šajā situācijā un vēlmi iegūt laiku pārdomām, tāpēc visvieglāk paslēpties aiz klasiska smaida. Arī modes dzelzs lēdijas cieši sakrampētās plaukstas un roku žņaudzīšana liecina par slēptu iekšēju trauksmi.

Bet Elizabete malacis - arī deviņdesmit vienā gadā var būt pirmā reize, lai apmeklētu Londonas modes nedēļas skati.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu