28. Rīgas modes nedēļas dalībnieki no Latvijas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 19. līdz 23. martam Rīgas modes nedēļas laikā savas 2018./2019. gada rudens-ziemas kolekcijas uz RFW galvenā podija rādīs tādi Latvijas dizaineru zīmoli kā Narciss, Nóló, Katya Katya, Natalija Jansone, One Wolf, Cinnamon Concept, Talented un šīs sezonas debitants - Bergs Privé. Vēl viens jaunpienācējs - Public Makes Image - prezentēs savu kolekciju RFW ballītes laikā, QooQoo - RFW atklāšanā, savukārt Amoralle organizēs pasākumu medijiem un iepircējiem.

Divkāršais Latvijas Modes un stila gada balvas laureāts, zīmols Nóló, ir plaši pārstāvēts pasaules tirgū, tostarp dažādos Eiropas butikos, arī iecienītākajos modes iepirkšanās galamērķos - Milānā un Venēcijā. Sākot no šīs sezonas, zīmols ir pārstāvēts prestižajā Itālijas showroom Wivian's Factory. Papildus tam Nóló ir veiksmīgi sācis darbību vienā no labākajiem universālveikaliem Baltijā Kaubamaja Tallinā.

Zīmols Narciss by Alise Trautmane pirmo reizi tika prezentēts Ņujorkas modes nedēļas laikā, startējot ar savu jauno 2018./2019. gada rudens-ziemas kolekciju. Taču drīzumā šo kolekciju būs iespēja aplūkot arī Rīgas modes nedēļas viesiem.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes
Foto: publicitātes
Foto: publicitātes
Foto: publicitātes
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu