Latvijas Modes un stila gada balva 2017

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

19. martā Rīgā, viesnīcā Grand Poet Hotel, notiks ikgadējā Latvijas Modes un stila gada balvas pasniegšanas ceremonija, kurā tiek apbalvoti iepriekšējā gada veiksmīgākie modes industrijas profesionāļi, izvērtējot viņu darbus un sasniegumus gan Latvijas, gan starptautiskajā kontekstā. Vietējiem modes māksliniekiem, citiem modes industrijas speciālistiem, kā arī radošo jomu profesionāļiem šī balva ir vēl viena motivācija nemitīgai attīstībai savā jomā.

Baltijas modes federācija apbalvo modes un stila jomas profesionāļus jau kopš 2006. gada, par galvenajiem projekta mērķiem izvirzot Latvijas modes mākslinieku darbu un sasniegumu vietējā tirgū un ārvalstīs popularizēšanu, Latvijas modes mākslas un modes industrijas attīstības un dažādu radošo industriju pārstāvju sadarbības veicināšanu, kā arī Rīgas tēla Latvijā un ārpus tās robežām kā Baltijas jūras reģiona modes galvaspilsētas tēla veidošanu. «Latvijas Modes un stila gada balva» ir vienīgais pasākums Latvijā, kurš atzīmē un pievērš sabiedrības uzmanību Latvijas modes industrijas speciālistu sasniegumiem.

Pasākuma laikā tiek apbalvoti modes nozares pārstāvji, kuri pēdējā gada laikā ir visvairāk ieguldījuši Latvijas modes industrijā, vai arī kuru panākumi nes pasaulē Latvijas vārdu, kā arī radošo industriju pārstāvji – personas no mūzikas, teātra, kino un televīzijas nozarēm, kuri, pateicoties sadarbībai ar modes māksliniekiem, izceļas ar savu īpašu stilu uz skatuves un ārpus tās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu