Public Makes Image debitēs Rīgas Modes nedēļā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas ielu modes stila zīmols Public Makes Image pirmo reizi atrādīs savu kolekciju Rīgas Modes nedēļas laikā, kas norisināsies no 19. līdz 23. martam netradicionāla formāta ballītē K. K. fon Stricka villā. Zīmola dizainere Liene Grīnberga, veidojot šo kolekciju, iedvesmojās no Eiropas lielāko pilsētu ielu modes. Kolekcija ir kā 80.-90. gadu ielu modes un glamūra mantojuma apvienojums.

Zīmola Public Makes Image kolekcija nākamajai rudens-ziemas sezonai ir ieturēta zīmolam raksturīgajā ielu modes stilā: no tīras pilsētas tematikas – ar «kliedzošām» audumu apdrukām, brīdinājuma joslām un gaismu atstarojošiem uzrakstiem, līdz 80-90. gadu urbānā glamūra stilam. Kolekcijā dizainere izmanto augstas kvalitātes audumus – spīdīgus vinila audumus, dažādu toņu dabisko ādu, aitādu, samtu, Softshell materiālu un neoprēnu. Lielākā daļa no šiem materiāliem tiek ievesta no modes galvaspilsētas – Milānas. Jaunās kolekcijas sortimentā pārsvarā ir virsdrēbes, bikses, kleitas, krekli un oversize bomber-jakas, kā arī ādas bodiji ar korsetēm.

«Dark Survivor» (tulkojumā no angļu val. – «Tumsā izdzīvojušais») ir zīmola pirmā kolekcija, kuru papildinās arī zīmola dizaineres radīti, ar rokām darināti apavi, ražoti Latvijā. Puszābaki un kurpes uz mūsdienīga, vidēja augstuma papēža būs pieejami trīs krāsu salikumos – citrondzeltenais ar zilo, tirkīzzilais uz ķiršu krāsas fona, kā arī melns ar rozā. Kolekciju papildinās arī koši ādas sporta apavi, transformējami zābaki un viena no sezonas tendencēm – apavi ar lamas kažokādu, u.c. modeļi.

Public Makes Image rudens-ziemas kolekcija būs pārdošanā šā gada augusta beigās, veikalā Public, Brīvības ielā 57, Rīgā, kā arī interneta veikalā www.publicmakesimage.com. Kolekcijas tērpu iepriekšpasūtīšanai tie būs apskatāmi veikala šovrūmā no 22. marta līdz 10. aprīlim.

Tikai divu gadu laikā kopš tā dibināšanas, zīmols Public Makes Image ir ieguvis popularitāti ne tikai rīdzinieku un Latvijas slavenību starpā, bet to ir iecienījuši arī ārvalstīs. Sadarbībā ar stilisti Elgu Homitsku zīmola dizainere regulāri veido latviešu un ārvalstu šovbiznesa zvaigžņu tēlus. Piemēram, Public Makes Image komanda radīja tērpus Latvijas nacionālās atlases Eirovīzijai «Supernova 2018» dalībniekam In My Head. Tāpat arī tādas šovbiznesa zvaigznes kā grupas «Triānas parks» soliste Agnese Rakovska, Aivo Oskis, Ed Rallidae un citi tērpus izvēlas veikalā Public. Turklāt virsjaku ar Public Makes Image apdruku valkā slavenais amerikāņu reperis Nelly un dīdžeji no Amsterdamas Ordio Mareno un Offwhite, kuri arī uzstāsies Public Makes Imagekolekcijas prezentācijā K. K. fon Stricka villā 21. martā, Rīgas Modes nedēļas ietvaros.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu