RFW 1.diena: LYLI, QooQoo, Rebellionaires u.c.

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

19. martā sākās un līdz 23.martam norisināsies kārtējā Rīgas modes nedēļa – RIGA FASHION WEEK. Tā jau 28. reizi prezentēs vietējo un ārvalstu modes dizaineru jaunākos sasniegumus Latvijas un starptautiskajai sabiedrībai.

Rebellionaires

Igaunijas zīmols Rebellionaires piedāvā unisex apģērbu jauniešiem. Zīmols balstās uz brīvā laika ielas stilu, piedāvājot apģērbus, kas nav piesaistīti kādam dzimumam, nosakot personīgo stilu, pašizpausmi un komfortu par prioritāti. Rebellionaires apģērba drukas dizaini tiek veidoti sadarbībā ar neatkarīgiem dizaineriem, kuri katru reizi rada unikālu šedevru – izmanto drosmīgus rakstus un krāsas. Kolekcija, kas šosezon tiks prezentēta Rīgas modes nedēļas laikā ir paredzēta jaunākai paaudzei – tīņiem.

QooQoo

Zīmols QooQoo kopš 2010. gada rada nepieradinātas un inovatīvas drēbes drosmīgiem un radošiem cilvēkiem, kas nebaidās izpaust savu personisko individuālo stilu.

LYLI by Lilija Larionova

Lilija Larionova ir modes māksliniece no Viļņas, kurai ir vairāk nekā 10 gadu pieredze ne tikai modes un dizaina jomā, bet arī reklāmā un kultūrā. Kopš 2008. gada viņa regulāri prezentē savas kolekcijas Lietuvā un ārzemēs, piemēram, starptautiskajās modes izstādēs Tranoï un «Who's Next» Parīzē. Ar zīmola nosaukumu LILY by lilija larionova viņa startēs pirmo reizi.

Viesu stils

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu