RFW 1. diena: Paade Mode, Leny Tomy Factory, Aristocrat Kids

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

19. martā sākās un līdz 23.martam norisināsies kārtējā Rīgas modes nedēļa – RIGA FASHION WEEK. Tā jau 28. reizi prezentēs vietējo un ārvalstu modes dizaineru jaunākos sasniegumus Latvijas un starptautiskajai sabiedrībai.

Paade Mode

Paade Mode kolekcija «Labāko draugu klases gadagrāmata» ir kā piedzīvojumiem bagāts ceļojums skolas ikdienā, sākot ar mirkli, kad bērns pirmo reizi atver dienasgrāmatu, un noslēdzot sezonu ar pasakainu ziemas brīvdienu atmosfēru. Bērnu zīmola Paade Mode radītais apģērbs atbilst mūsdienīgu bērnu dzīvesstila prasībām. Paade Mode kolekcijas ir iegādājamas tādās valstīs kā Dienvidkoreja, ASV, Lielbritānija, Honkonga, Itālija, Japāna u.c. Turklāt kopš pagājušā gada Paade Mode tērpi ir iegādājami arī prestižajā lielveikalu ķēdē Galeries Lafayette Parīzē un Nicā, Francijā.

Leny Tomy Factory

Jaunā Leny Tomy Factory 2018./2019. gada rudens-ziemas kolekcija «Tuvu kopā» (angļu val.«Close Together») ir kā sirsnīgs un pateicības pilns veltījums zīmola nozīmīgajā 10 gadu jubilejā. Šajā laikā zīmols ir kļuvis pazīstams un iemīļots gan Latvijā, gan ārvalstīs – tā tērpus ir iespējams iegādāties Lielbritānijā, Francijā, Somijā, Spānijā, Šveicē, Itālijā, AAE, Saūda Arābijā, Katarā, Krievijā, Dienvidkorejā, Japānā, Austrālijā un ASV. Leny Tomy Factory jaunajā kolekcijā jūtama krāšņa, smalka un svinīga atmosfēra. Zīmols Leny Tomy Factory Rīgas modes nedēļā piedalīsies pirmo reizi.

Aristocrat Kids

Bērnu modes zīmols Aristocrat Kids RIGA FASHION WEEK ietvaros prezentēs kolekciju «Burvju valstība» (angļu val. «Magical Kingdom»), kurā ir iekļautas unikālas, ar roku gleznotas audumu apdrukas. Arī šajā sezonā zīmols ir radījis ar īpašu uzmanību darinātus apģērbus un aksesuārus no kvalitatīvākajiem un smalkākajiem materiāliem. Bērnu luksusa zīmols Aristocrat Kids ir atrodams tādos populāros luksusa preču iepirkšanās galamērķos kā Harrods (Apvienotā Karaliste), Isetan Shinjuku (Japāna), Harvey Nichols Riyadh (Saūda Arābija), Harvey Nichols Doha (Katara) un citos prestižos tirdzniecības centros visā pasaulē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu