Vīrieši uniformās ir seksīgi jeb kādā frakā Harijs tērpsies savā kāzu dienā?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kamēr topošās līgavas Meganas Mārklas kāzu kleita ir šā laika lielākā intriga, mēs aptuveni varam minēt, kā savā kāzu dienā izskatīsies princis Harijs.

 
Foto: Vida press

Dienas pirmās puses jeb rīta fraka

Iespējams, tā būs rīta fraka vai pirmās dienas puses smokings, kas ir populārs apģērbs augstas sabiedrības kāzās. Kembridžas hercogienes Keitas Midltones māsas Pipas kāzās Harijs bija tērpies šāda tipa apģērbā, kuru dzīvespriecīgāku padarīja viņa dzeltenā veste. Tā kā Harijs un Megana nelaulāsies Vestminsteras abatijā, šāds apģērbs ir iespējams.

Foto: Vida press
 
Foto: Vida press

Galma kavalērijas pulka «Blues and Royals» forma

Harijs tomēr armijā ir dienējis teju desmit gadus, starp kuriem divas reizes pabijis kara zonā - Afganistānā. Tāpēc militārā uniforma varētu būt viņam īpaši tuva sirdij. Tas varētu būt labs iemesls, kāpēc svētku uzvalka vietā viņš izvēlētos militāru formu. Elegantajai, tumši zilajai uniformai ir zelta uzpleči ar dekoratīviem pinumiem.

Foto: Vida press
 
Foto: Vida press

Gaisa spēku forma

Šī uniforma ar gaiši zilo bereti arī ir iemīļots prinča Harija apģērbs, kuru ir valkājis bieži, tomēr militārie avoti saka, ka viņa statuss nepieļauj precēties šajā uniformā. Tas būtu nedaudz naivi!

Foto: Vida press
 
Foto: Vida press

Karaliskā jūras kājnieku uniforma

Ģenerālkapteiņa statusu Harijs no karalienes saņēma pagājušā gada decembrī, kas nozīmē, ka šī ir jaunākā no militārajām pakāpēm. Kāpēc lai kāzās negodinātu šo statusu?

Foto: Vida press
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu