Dienas kleita: Mārkla kā biznesa sieviete Kardašjanas stilā. Etiķete atkal pārkāpta

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Prinča Harija līgava Megana Mārkla sabiedrībā devusies kā īsta biznesa sieviete. Šādā apģērbā viņa pavadīja savu topošo vīru Sadraudzības valdību vadītāju sanāksmē Londonā.

Mārklas elegantā, strīpainā kleita izvēlēta no zīmola «Altuzarra» (1664 eiro), bet žakete no «Camilla and Marc». Mārkla žaketi nēsā īpaši stilīgi - uz pleciem. Starp citu, tas ir iemīļots māsu Kardašjanu stils.

Megana somu 196 eiro vērtībā izvēlējusies no modes zīmola «Orton bag», bet augstpapēžu kurpes no «Tamara Mellon».

Lai gan Megana izskatās stilīgi un eleganti, izrādās, šis apģērbs jau atkal pārkāpj karalisko etiķeti divos punktos.

1. Kailas kājas

Lai gan Meganu daba ir apveltījusi ar skaisti tonētu ādu, tas nepieļauj oficiālos pasākumos ierasties plikām kājām. Arī Kembridžas hercogiene pat karstākajās zemēs vienmēr redzama plānās miesaskrāsas zeķēs. Atceramies, ka Megana šo noteikumu jau neievēroja saderināšanās dienā, iznākot pie apsveicējiem kailām kājām. Turklāt vēsā novembra pēcpusdienā!

2. Atkailināti pleci

Tiesa, Megana pasākumā ieradās ar žaketi uz pleciem, ko jau ievērojām kā modīgu lietu, tomēr vēlāk Megana to novelk un atkailina plecus lencīškleitā. Nekad nav redzēts, ka kāds no karaliskās ģimenes tā darītu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu