Žanetes Auziņas jubilejas skate: 30 gadi kopā ar modi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Modes māksliniece Žanete Auziņa ar stilīgu skati/performanci nosvinējusi savas radošās darbības Latvijā un pasaulē 30 gadu jubileju.

Žanete Auziņa ir diplomēta modes māksliniece, kas Latvijas modes nozarē radoši darbojas jau 30 gadus. Dizainere ir veiksmīga modes zīmola «Žanete Auziņa» dibinātāja un vadītāja. Zīmola produkciju raksturo krāsu, tekstūras un formas sintēze, iegūstot nepieciešamo kodu mākslinieciskas fantāzijas, mūsdienīga un praktiska lietojuma apvienošanai, vienlaikus panākot ērtumu valkājot un stila neatkārtojamību. Modes mākslinieces Žanetes Auziņas mērķis ir radīt apģērbu, kas piemērots ikvienai dzīves situācijai, atstājot nepieciešamo pamatu kombinēšanai, radot iespējas pilnībā pārveidot tērpa noskaņu un efektu. Žanetes Auziņas mākslinieciskā prasme paredzēta pragmatiskai, tajā pašā laikā – romantiskai sievietei, kas atradusi savu individuālo stilu, kas, būdama racionāla un spēcīga personība, lieliski orientējas mākslas, mūzikas, kultūras un sociālajā jomā. Par jaunās kolekcijas seju ir kļuvusi aktrise un kostīmu māksliniece Jana Čivžele. Uzņēmuma «Žanete Auziņa» radītais sievietes tēls pauž intensitāti daudzveidīgā emociju gammā. Šobrīd Žanetes Auziņas kolekciju prezentācijas studijas atrodas Rīgā un Londonā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu