Keita turpina ekonomēt: Šarlote nēsā Džordža veco jaciņu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix, TVNET

Nedēļas nogalē Kembridžas hercogu pāris Keita un Viljams, kuri jau nu ir laimīgie vecāki trešo reizi, publicēja pirmās mājās uzņemtās prinča Luisa fotogrāfijas. Tās uzņēmusi pati Keita savas meitas princeses Šarlotes trešajā dzimšanas dienā 2. maijā Kensingtonas pilī. Karaliskās ģimenes fani novērojuši, ka mazajai princesei mugurā ir prinča Džordža vecā jaciņa.

Tumši zilā jaciņa, kuras cena vidēji ir 50 eiro, mugurā bija princim Džordžam karalienes fotosesijā par godu Viņas Augstības deviņdesmit gadiem.

Foto: AP

Karaliskajā ģimenē ir tradīcijas, kas nosaka, ka laba gaume ir arī apģērbus nodot no paaudzes paaudzē, tā uzsverot ģimenes saticību. Arī mazais princis Džordžs ir valkājis sava tēva kādreizējās drēbītes.

Foto: AFP
Foto: Reuters/Scanpix, TVNET

Atgādinām, ka karaliskā pāra jaunākais dēls pasaulē nāca 23. aprīlī plkst. 13.01 pēc Latvijas laika. Mazuļa svars piedzimšanas brīdī bija 3,8 kg. Bērna oficiālais tituls - Viņa Karaliskā Augstība Kembridžas princis Luiss.

Princis Viljams un Kembridžas hercogiene Keita ir vecāki Džordžam (4) un Šarlotei (3).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu