ZIB* atklāj pludmales tērpu kolekciju «Brīvdienas tropos»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristaps Hercs

Pašmāju zīmols ZIB* atklaj savu otro pludmales tērpu kolekciju «Brīvdienas tropos», šogad vēl košāk, vēl eksotiskāk un karstāk!

Kolekcija aizved brīvdienās uz eksotiskām vietām apkārt pasaulei. Sāc rītu ar peldi dzirkstošajā Karību jūrā, pēcpusdienā ienirsti bangojošos okeāna viļņos. Vēlāk aplūko gliemežvākus Koraļļu rifā, lai vakarā paslēptos Amazones džungļos...

Kolekciju veido gan kopējie peldkostīmi, gan bikini, kā arī pludmales lakati un kimono. Košajos peldkostīmos attēlotas tropiskas ainas, eksotiski jūras iemītnieki un augi.

Modes un dizaina zīmols ZIB* kopš 2012.gada regulāri veido vairākas kolekcijas gadā, tām raksturīgas īpaši dzīvespriecīgas krāsas, koši akcenti un smalkas sievišķīgas detaļas. Zīmols strādā arī pie dažādiem inovatīviem un jauniem produktiem, kā arī aktīvi iesaistās interesantos sadarbības projektos. ZIB* dizaineru komandu veido četras tekstilmākslinieces, LMA Tekstilmākslas katedras absolventes - Inga Līsmane, Baiba Šauriņa, Līva Liniņa un Irēna Andrejeva. Visi apģērbi un aksesuāri ir rūpīgs roku darbs, radīti tepat Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu