Vasaras kolekcijas iedvesmas avots - Bridžita Bardo

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Karstas smiltis, atsvaidzinošs jūras vējš un zilas debesis – šī ir jaunākās Reserved vasaras kapsulas kolekcijas vide. Tāpēc absolūti atbilstoši par kolekcijas zvaigzni izvēlēta it-girl no Vācijas Sofija Tsakirido (Sofia Tsakiridou). Viņas stils un skaistums saistās ar pagājušo gadu desmitu zvaigznēm no Francijas. Tomēr Sofija interpretē bezrūpīgo vasaras būtību unikālā un modernā veidā.

Jūras iedvesmoti tērpi, dekoratīvās pogas un, protams, svītru motīvi, kas veido saskaņotu un vizuāli pievilcīgu kompozīciju. Pieejamas kleitas ar rišām, polo krekli ar apmalēm kontrastējošās krāsās un pītas somas, kas pavisam viegli varētu iekarot Džeinas Birkinas, Bridžitas Bardo vai Džeinas Sebergas sirdis. Šī sezona iezīmē 20. gadsimta 60. gadu vibrāciju atgriešanos, šķietami tieši no franču filmām. Tāpēc arī vērojamas trapeces formas līnijas svārkos un kleitās, piedāvājumā iekļautas arī kapri bikses vai adīti T-krekli. Riviera visu nosaka detaļas: platas plecu lences, krusteniskas lences aizmugurē, asimetriski šūti volāni un korsešu iešuves. Siluets ir sievišķīgs, ar akcentētu vidukli un izgriezumiem, kas atklāj vasarīgo iedegumu. Krāsu palete saglabājas pieklusināta: obligātos baltos un granātābolu toņus papildina sarkanais un sarkanbrūnais... franču vīna tonī. Meitenīgumu stilam piešķir pievilcīgi krokotas piedurknes, apsienami elementi un aksesuāri: espadriljas, sandales, salmu cepures, kā arī rafijas un zamša somas.

Riviera kolekcijas fotosesijas autore ir talantīgā modes fotogrāfe no Polijas Sonja Šžostaka (Sonia Szóstak), bet stilu veidojusi Magda Jaņicka (Magda Janicka). Fotosesija norisinājās Polijas pludmalēs netālu no Orlovas Gdiņā (Gdynia Orłowo), Puck Bay pludmalē, Helā (Hel) un Debki (Dębki).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu