Ballīšu stils: konceptveikala «Bold» atklāšana un viesi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apmeklētājiem durvis vēris otrais dizaina konceptveikals BOLD – BOLD DACHA Jūrmalā. 208 kvadrātmetru plašā veikala ēka atrodas parkā pie Dzintaru koncertzāles un ir daļa no tās teritorijas. BOLD DACHA kā dizaina un modes preču veikals un kafejnīca darbosies visu vasaras sezonu. Ieskaties foto galerijā no atklāšanas pasākuma!

Jūrmalā BOLD tiek atvērts jau trešo sezonu, taču šogad veikals atrodas jaunā adresē. Dzintaru koncertzāles paviljons, kurā veikals iemājojis, celts 20. gadsimta 60. gados un iezīmē tam laikam raksturīgo koka arhitektūru. Veikala saimnieki telpas uzlabojuši un modernizējuši, saglabājot ēkas vēsturisko šarmu.

Konceptveikalā apskatāmi un iegādājami modes, mājas, interjera priekšmeti un dekori no vairāk nekā 90 dizaineru radītajām kolekcijām. Konceptveikals darbojas arī kā kafejnīca.

Veikala atklāšanas pasākumā saimniekus ieradās sveikt Baltijas Modes federācijas direktore Elena Strahova, stiliste Olga Kolotova un Julia Verbickaja, fotogrāfi Oļegs Zernovs, Natālija Berezina un Olga Jakovļeva, modes blogere Agnija Grigule ar Honeymoon High komandu, konceptveikala īpašnieku draugi un sadarbības partneri.

Šobrīd abi pašmāju dizaina konceptveikali BOLD (BOLD Concept Store) ir vieni no lielākajiem šāda tipa veikaliem Baltijā, kur 260 un 208 kvadrātmetros Rīgā un Jūrmalā izdevies apvienot kvalitatīvāko un ekskluzīvāko no Baltijas dizaina sortimenta, kā arī pārstāvēt Latvijā citviet neredzētus zīmolus no Ukrainas, Gruzijas un Polijas.

Rīgā veikals darbojas katru dienu visa gada garumā, bet Jūrmalā atklātais paviljons darbosies tikai vasaras sezonā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu