Izbaudi krāsaino un garšām bagāto pavasari ar «Četru Sezonu» maija numuru!

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maijā beidzot tā pa īstam varam sākt izbaudīt pavasari, silto laiku un visu, kas no tā izriet. Ikdiena kļūst aktīvāka, arvien biežāk rīkojam kopā sanākšanas ar saviem mīļajiem, vairāk laika pavadām svaigā gaisā un, protams, esam gatavi jaunām un krāsainām receptēm.

Maija žurnālā varēsi tuvāk iepazīties ar it kā jau zināmiem, bet varbūt mazāk izmantotiem produktiem, piemēram, zaļajiem griķiem un rikotas sieru. Uzzināsi, kuri no 17 konservēto turku zirņu paraugiem ir labākie un garšīgākie, kā arī atradīsi idejas, ko no tiem pagatavot. Tāpat neesam aizmirsuši par svaigām, zaļām un vieglām receptēm, kas tik ļoti piestāv pavasarim, tajā skaitā arī tādām, kuru gatavošanā netiek izmantots piens. Pavasaris ir laiks, kad beidzot jāķeras pie apkārtējās vides sakopšanas, kārtības ieviešanas mājās un virtuvē, tāpēc ielūkosimies eko tīrīšanas līdzekļu labirintos. Tāpat daudz rūpīgāk uzlūkosim ūdeni un iztaujāsim Latvijā pirmo ūdens someljē. Žurnālā atradīsi ieteikumus, kur un ko nogaršot, esot Londonā, savukārt «Izgaršo Latviju!» tevi aizvedīs uz divām ļoti gardām vietām tepat Skrīveros. Maija numurā, protams, neiztikt arī bez sirsnīga stāsta un receptēm no omes (šoreiz «Mūsu Mantojums» ciemojas pie divām saimniecēm) un citām iemīļotām un praktiskām rubrikām.

Lai tev saulains, krāsains un garšīgs maijs! Ļaujies it visam, ko tas piedāvā, ‒ izmēģini jaunas idejas un prasmes, iepazīsti jaunas garšas un novērtē sen zināmas vērtības!

Maija žurnālā lasi:

  • Receptes ar sezonas aktuālajiem produktiem;

  • Zaļie griķi un receptes ar tiem;

  • Dažādas receptes ar siera pusbrāli rikotu;

  • Garšīgi ieteikumi no Londonas – ko nogaršot un kur aiziet;

  • «Izgaršo Latviju!» ietvaros atklājam gardos Skrīverus;

  • Tīrs ūdens un tā nozīme tavā ikdienā;

  • Eko tīrīšanas līdzekļu labirintos;

  • Aktuālās tendences aizraujošajā kokteiļu miksoloģijas pasaulē;

  • «Mūsu Mantojums» ciemojas pie divām saimniecēm – omes Ingrīdas un vecomītes Ģertrūdes;

  • «Četru Sezonu» komanda degustē konservētus turku zirņus;

  • Zaļas un pavasarīgas receptes, kā arī receptes bez piena;

  • Saldas un sāļas receptes bērnu priekam;

  • Iepazīsti un izmēģini gatavošanu Sous Vide;

  • Viena vista un piecas dažādas receptes;

  • Gardas receptes tavai ikdienai un svētkiem.

Par to visu un vēl vairāk – trīsdesmitajā žurnāla «Četras Sezonas» numurā.

Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls «Četras Sezonas» runā par ēdienu – pārbaudītas un gardas receptes, jaunumi veikalu plauktos, intervijas, idejas svētkiem, ceļojumi un padomi.

Ar lielām un sulīgām bildēm, padomiem, apskatiem un skaistām svētku idejām bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Tas iznāk katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvājot ikdienu virtuvē, iepirkšanos veikalā, restorāna apmeklējumu un ceļojumu pārvērst par piedzīvojumu, kas liks uz ēdienu paskatīties daudz garšīgāk. Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes idejas darba dienām, sezonālu produktu apskatus un receptes ar tiem, mūsu atradumus veikalu plauktos un receptes, ko ar šiem visiem produktiem darīt. Žurnāla galvenā ideja ir likt tev virtuvē justies labāk, atbildēt uz taviem jautājumiem, šaubām, vēlmēm un idejām.

Pieejams:
«Narvesen»;
«Rimi»;
«SKY»;
«Stockmann»;
«Maxima»;
«Prisma»;
«Vīna Studija»;
«Elvi»;
«Top!»;
«Avokado»;
kā arī nopērkams 12 «Mego» veikalos un lielākajā daļā «Statoil» DUS.

Cena: 3,49 EUR

Atgādinām, ka izdevīgāk ir abonēt un saņemt garšīgākās idejas savā pastkastē!
Abonē www.acd.lv (1, 3, 6, 9 vai 12 mēnešiem) un www.pasts.lv (1‒12 mēnešiem)!
EUR 29,98 (pērkot EUR 41,88).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu