Pamēģini miso zupai pievienot arī citas sastāvdaļas: šitaki sēnes, lasi, spinātus un jūras salātus.
Miso zupa ar garnelēm
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
- Miso pasta – 4 x 18 g
- Garneles, tīrītas – 200 g
- Tofu siers – 180 g
- Zaļie zirnīši – 2 saujas
- Tievās rīsu nūdeles – 50 g
- Pak choi salāti – 1 gab.
- Ūdens – 500 ml
Katliņā liek vārīt ūdeni, kad tas vārās, pievieno garneles un zirnīšus. Pavāra 30 sekundes un noņem no uguns. Pieliek tievās nūdeles, miso pastu un sagrieztus salātus.
Ļauj zupai ievilkties 3 minūtes. Pasniedz ar tofu sieru.