Miso zupa ar garnelēm

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Pamēģini miso zupai pievienot arī citas sastāvdaļas: šitaki sēnes, lasi, spinātus un jūras salātus.

  • Miso pasta – 4 x 18 g
  • Garneles, tīrītas – 200 g
  • Tofu siers – 180 g
  • Zaļie zirnīši – 2 saujas
  • Tievās rīsu nūdeles – 50 g
  • Pak choi salāti – 1 gab.
  • Ūdens – 500 ml

Katliņā liek vārīt ūdeni, kad tas vārās, pievieno garneles un zirnīšus. Pavāra 30 sekundes un noņem no uguns. Pieliek tievās nūdeles, miso pastu un sagrieztus salātus.
Ļauj zupai ievilkties 3 minūtes. Pasniedz ar tofu sieru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu