Vistas fileja ar jauno kartupeļu salātiem un citronu

Egoiste
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Garšīga recepte vasaras vakariņām.

Sastāvdaļas (1 porcijai)

Vistas filejas majonēzē ar citronpipariem – 2 gab.

Novārīti jaunie kartupeļi – 500 g

Saulē kaltēti tomāti eļļā – 100 g, griezti strēmelēs

Daivās sagriezts citrons – 1/3 gab.

Baziliks – 4-6 lapiņas

Kalamatas olīvas (attīrītas no kauliņiem) – 10 gab.

Pagatavošana

Jaunos kartupeļus novāra ar mizu un apcep eļļā, līdz tie kļūst zeltaini. Sagriež uz pusēm un vēl siltos kartupeļos iemaisa saulē kaltētos tomātus, olīvas, citronus un eļļu, kas palikusi pāri no tomātiem eļļā. Liek ledusskapī atdzesēties. Atdzesētos salātos iemaisa baziliku un pasniedz kopā ar uz pusēm pārgrieztiem vistas filejas gabaliņiem.

Autori - šefpavāri Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu