Svaigu biešu un Indijas riekstu kūka

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/createnplate

Šī kūka ir lieliska ar to, ka tajā ir tikai svaigas sastāvdaļas, kas nozīmē - lai to pagatavotu, tev nav nepieciešama cepeškrāsns. Ar to, ka tajā ir tikai dažas sastāvdaļas un tās viegli vari atrast jebkurā veikalā. Kūka ir ļoti vienkārša, garšīga, veselīga un ļoti ātri un vienkārši pagatavojama. Lai arī tradicionāli neesam raduši bietes izmantot kūku pagatavošanā, ir vērts pamēģināt atklāt jaunu garšu pasauli! Tā ir svaigēdāju kūka, piedevām bez glutēna un bez piena produktiem, tāpēc to var ēst arī vegāni.

SASTĀVDAĻAS

Pamatam

  • 1 glāze dateļu
  • 1/2 glāze mandeļu
  1. Liec abas šīs sastāvdaļas virtuves kombainā un mal, līdz iegūsti lipīgu masu.
  2. Pēc tam liec to iekšā kūkas veidnē. Piespied kārtīgi pie pamatnes.

Indijas riekstu kārta

  • 2 krūzes Indijas riekstu, izmērcēti 2 stundas
  • 1 biete, nomizota un sagriezta šķēlītēs
  • 1/4 krūzes agaves vai kļavu sīrupa / vai medus
  • 2 ēdamkarotes svaigas citronu sulas
  • 2 ēdamkarotes ūdens
Foto: www.facebook.com/createnplate
  1. Sablendē virtuves kombainā visas sastāvdaļas kopā, līdz iegūsti krēmveida masu.
  2. Pārlej pāri pamata kārtai un liec ledusskapī uz nakti vai vismaz uz 8 stundām.
  3. Pārkaisi pāri kaņepju sēklas vai jebkuras sēkliņas, riekstus pēc savas izvēles.

Recepte un foto: http://createnplate.com/

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu