Šokolādes desa Lienes Bērziņas izpildījumā

Egoiste
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com

Pavāršovā «La Dolce Vita. Ar Roberto» raidījumu un pasākumu vadītāja Liene Bērziņa vārīs pelēkos zirņus un gatavos baltās šokolādes desu!

ŠOKOLĀDES DESAI NEPIECIEŠAMS:

- 200 g baltās šokolādes;
- 180 g sviesta;
- 200 g «Selgas» cepumu;
- Lobīti, apcepti lazdu rieksti;
- Cidoniju, dzērveņu un rabarberu sukādes;
- Sarkana marmelāde;
- Kumkvati – 3-5 gab.;
- Dažas lielogu dzērvenes;
- Svaiga piparmētra;
- Pārtikas plēve.

Sadrupina vai sablendē cepumus. Mazākos gabaliņos sagriež sukādes un riekstus. Ūdens peldē atsevišķi izkausē balto šokolādi un sviestu. Kad tie izkausēti, pielej sausajai sukāžu un riekstu masai, kārtīgi samaisa. Var pievienot arī kondensēto pienu ar cukuru. No gatavās masas veido «desu», to atdzesē un ietin pārtikas plēvē. Tur ledusskapī, līdz tā kļuvusi stingra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu