Pasta ar jūras veltēm

Egoiste
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Restorāns «MakarOns» piedāvā gardu jūras velšu recepti.

Sastāvdaļas 4 porcijām

  • sierāboliņa makaroni 600 g
  • lasis 400 g
  • mīdijas čaulā 16 gb.
  • Fenhelis 120 g
  • sīpols 40 g
  • saldais krējums 30%
  • 800 ml sviests
  • 160 g parmezāna siers pēc izvēles

Pagatavošana
Katliņā uzvara ūdeni un ievieto makaronus, tad vāra apmēram 7 min. Kad makaroni gatavi, tos noskalo ar aukstu ūdeni. Ja makaronus lietosiet arī vēlāk, ieteicams pievienot mazliet eļļas, protams, pēc ūdens noliešanas no makaroniem! Eļļas pievienošana makaroniem vārīšanas laikā ir mīts, jo, kā visi zinām, eļļa peld ūdenim pa virsu, nevis sajaucas ar makaroniem. Tātad par pastu. Sagriež sīpolu un fenheli, kā vēlas, un apcep sviestā. Kad sīpoli kļuvuši caurspīdīgi, pievieno lasi, kas iepriekš sagriezts kubiņos. Apcep lasi, tad lej klāt saldo krējumu un pieliek mīdijas. Visu pasautē apmēram 5 min., tad pieliek makaronus. Visu kopā maisot karsē vidēji 3 min. Pasniedz ar cieto sieru un citronu.

Bet, ja slinkums gatavot, dodies uz restorānu «MakarOns» un nobaudi ēdienu bez piepūles gatavot!

Cafe_MakarOns izveidots ar mērķi piedāvāt izmeklētu ēdienu klāstu, kur katrs ēdiens tiek pagatavots uz vietas no kvalitatīviem produktiem. Jo kas gan ikdienā var cilvēku padarīt laimīgāku ja ne iespēja «Garšīgi paēst!».

Adrese: Rīga, Marijas iela 25 (ieeja no Blaumaņa ielas).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu