Čedaras siera drumstalkūka

Egoiste
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Garda recepte ābolu laikam!

Electrolux piedāvā savu iecienītās ābolu - Čedaras siera drumstalkūkas recepti.

Lai pagatavotu kūku, tev būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

  • mīkla - vari izvēlēties, kāda Tev vai Tavam tētim garšo vislabāk (mēs iesakām rauga mīklu);
  • 100 ml cukura;
  • 150 ml miltu;
  • 1 tējkarote kanēļa;
  • pustējkarote muskatrieksta;
  • 5 nomizoti āboli, sagriezti šķēlītēs;
  • 100 ml auzu pārslu;
  • 100 ml brūnā cukura;
  • 50 g sviesta;
  • 140 ml rīvēta Čedaras siera.

Uzsildi cepeškrāsni līdz 200 grādiem.

Īpašā ūdenim paredzētā tvertnē ielej ūdeni tvaikam.

Izrullē mīklu un vienmērīgi ieklāj to pīrāga traukā.

Sajauc kopā cukuru, 50 ml miltu, kanēli, muskatriekstu un labi samaisi; pievieno klāt ābolus un pārklāj visu pāri mīklai.

Sajauc kopā auzu pārslas, brūno cukuru, pāri palikušos miltus un sviestu, līdz izveidojas drumstalas.

Iemaisi iekšā sieru un vienmērīgi pārkaisi pāri āboliem.

Cep 50 minūtes vai arī līdz kūka kļūst zeltaini brūna.

Lai labi garšo!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu