Crêpes brīvdienām

Egoiste
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Visiem zināmās plānās pankūkas oriģinālajā franču versijā.

Sastāvdaļas

pankūkām

  • 1 ola
  • šķipsniņa jūras sāls
  • šķipsniņa baltā cukura
  • 300 ml piena
  • 100 g kviešu miltu
  • 2 ēd.k. kakao pulvera
  • 30 g sviesta, izkausēts

pasniegšanai

  • 200 g bezpiedevu jogurta
  • 200 g maskarpones siera
  • pūdercukurs pēc garšas
  • 2 mango, nomizoti, iztīrīti
  • ogas pēc izvēles

Pagatavošana

  1. Bļodā iesit olu, pievieno sāli, cukuru un sakul.
  2. Pakāpeniski pielej pienu, pa druskai pievieno kakao pulveri un miltus, kā arī izkausētu sviestu.
  3. Visu laiku maisi, līdz pankūku mīkla ir viendabīga.
  4. Sakarsē plāno pankūku pannu.
  5. Lej plānā kārtā mīklu un cep pankūku no abām pusēm zeltaini brūnu.
  6. Tā turpini, līdz visas pankūkas izceptas.
  7. Pildījumam sajauc jogurtu ar maskarpones sieru un pūdercukuru.
  8. Sagriez ogas un augļus gabaliņos un pasniedz pie pankūkām kopā ar pagatavoto krēmu.

http://www.gardezi.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu