AIZKAVĒT NOVECOŠANOS AR PROBIOTIKĀM

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ikviens no mums zināmā vecumā aizdomājas par iespējām, kas spēj palēnināt novecošanos un saglabāt ādas skaistumu. Krēmi, maskas, procedūras ir pirmais, kas mums ienāk prātā. Taču, vai iedomājāties, ka pareizākais būtu sākt ar ko citu – ar jūsu organisma iekšējās veselības sakārtošanu! Speciālisti atzīst, ejot šādu ceļu, rezultāti neliks gaidīt.

Skaistums nāk no iekšām – precīzāks apgalvojums nav dzirdēts!

Mūsu organisma galvenais veselības avots ir kuņģa zarnu trakts, kurā atrodas vismaz 2 miljoni labo baktēriju. Ārste-kosmētiķe dr. med. Agnese Ruskule ar nožēlu atzīst, ka, mums pašiem neapzinoties, ikdienā mēs kopā ar uzturu un medikamentiem uzņemam ļoti daudz kaitīgo baktēriju. Tā rezultātā organismā savairojas sliktās baktērijas un cilvēks sūdzas par dažādām ādas problēmām – akne, ekzēmām, psoriāzi, dermatītu, u.c.

Viens no svarīgākajiem priekšnosacījumiem, lai izvairītos no ādas problēmām, ir vesela zarnu mikroflora.

To konstatējuši arī pētnieki - veselīga zarnu darbība ir garants veselai un starojošai ādai.Zinātnieki jau krietnu laiku atpakaļ ir pierādījuši, ka probiotikas ir viens no efektīvākajiem līdzekļiem dažādu ādas problēmu novēršanā. Arī Latvijā labi zināmais gastroenterologs Hosams Abu Meri apliecina, ka tieši probiotikas var palīdzēt saglabāt veselu kuņģa-zarnu traktu, kam pateicoties uzlabosies arī jūsu ādas kvalitāte.

Vai probiotikas spēj palēnināt novecošanās procesu?

Jā, spēj! Tā liecina pētījumi, kas sekojuši probiotiku ietekmei uz cilvēka organismu un novecošanās faktoriem. Vides toksīni un slimības bojā ādu un samazina tās spēju atjaunoties. Saules UV radiācija rada foto-novecošanos, kuras rezultātā rodas vecuma plankumi un grumbas. Kaut arī mūsu lielākais orgāns - āda pati spēj radīt kolagēnu un veikt sevis mitrināšanu, tai novecojot, šīs spējas strauji samazinās. Tā rezultātā rodas grumbas un mīmikas atstātās pēdas.

Lietojot probiotikas, ir iespējams palēnināt ādas novecošanās redzamo procesu - āda reaģē kā fiziska barjera, lai aizsargātu iekšējos orgānus no patogēniem un citiem toksīniem. Probiotikas palīdz ādai uzturēt mitrumu. Savukārt, labi mitri

nāta āda padara grumbas mazāk redzamas. Probiotikas var atjaunojot pH līmeni ādā, samazināt saules nodarītos ādas bojājumu, un uzlabot ādas aizsardzību. Iekšķīgi lietotas probiotikas rada efektīvu barjeru pret nelabvēlīgajām baktērijām, kā arī palīdz ādai cīnīties ar visiem tik nīsto iekaisumu, speciālistu dēvēto, akni.

Bifidobaktērijas un pienskābās baktērijas ir vispopulārākās labās baktērijas, ko satur probiotiķi, un kas spēj cīnīties ar sliktajām, tādējādi ietekmējot ādas veselību.

Foto: Publicitātes foto

Mūsu organisms - Mežaparka estrāde!

Zarnu mikrofloru veiksmīgi atjaunos probiotiķis, kas satur lielu probiotisko baktēriju daudzumu – to skaitam ir jābūt miljardos. Jo, ja mūsu organisma mikroflora būtu Mežaparka estrāde, tad viens vai divi dziedātāji tajā burtiski pazustu. Tas pats attiecas uz baktēriju daudzumu probiotikās.

Otrs ļoti svarīgs faktors, izvēloties probiotiķi, ir baktēriju sugu skaits un dažādība - vienāds baktēriju veids nevar izpildīt visa veidu funkciju. Baktērijām atšķiras piestiprināšanās un darbības vieta zarnās, piemēram, pienskābās baktērijas ir aktīvākas tievajā zarnā, bet bifidobaktērijas vislabāk darbojas resnajā zarnā. Jo dažādākas baktērijas, jo daudzpusīgāks būs to pielietojums un ieguvumi.

Treškārt, baktērijām ir jābūt dzīvotspējīgām neatkarīgi no uzglabāšanas veida. Ideāls variants, ir tāds, kurš nav jāuzglabā ledusskapī, kuram irilgs derīguma termiņš, stabilitāte istabas temperatūrā un iedarbība tikai tad, kad baktērijas ir veiksmīgi izgājušas cauri kuņģim un nonākušas zarnu traktā.

Efektīvākais no probiotiķiem nemaksā miljonu, bet ir miljardu vērts

Latvijas aptiekās ir pieejami daudz un dažādi probiotiķi, kas sola rezultātu, bet galu galā sanāk iztērēta naudiņa par produktu, kura iedarbība, izpētot sastāvu, nemaz nav tik spēcīga. Farmācijas zīmols LYL love your life®, sekojot savai misijai, piedāvāt Latvijas iedzīvotājam tikai efektīvākos un spēcīgākos risinājumus uz dabīgas bāzes, rekomendē probiotiķi ar Latvijā vēl nebijušu baktēriju skaitu un daudzveidību!

LYLBIOTIC satur 11,2 miljardus un 9 sugas organismam draudzīgo baktēriju. Lai produkts sniegtu vēl lielāku vērtību, klāt ir pievienots inulīns, kas ir neatņemama sastāvdaļa, lai labās baktērijas vairotos un pildītu savu funkciju, un bioefektīvo cinku helāta formā, kas uzsūcas pilnībā un neizraisa nepatīkamo sajūtu kuņģī.

Pateicoties īpašam kapsulas veidam un produkta izgatavošanas tehnoloģijai, LYLBIOTIC nav jāuzglabā ledusskapī, to var ņemt līdzi ikdienā un ceļojumos. Ārkārtīgi ērti un cenā draudzīgi ir arī tas, ka dienas deva ir tikai viena maza kapsula. Organisma sakārtošanai un mikrofloras profilaksei, speciālisti iesaka 1-2 nedēļas garu kursu.

Foto: Publicitātes foto

Plašāka informācija atrodama www.lyl-biotic.com vai zvanot pa tel. 20 260 260

Tikai maijā atlaide -20% lielākajās Euroaptieka aptiekās.

Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu