Pretnovecošanās stratēģija ziemas mēnešu periodā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Eisenberg

Vasara jau sen kā ir pagājusi, laiks apmācies, gaisa temperatūra samazinās, bieži manāmas karsta un auksta laika temperatūras svārstības. Uzzini kā gada aukstajā laikā rūpēties par sejas ādu un piedalies konkursā!

Āda, īpaši sausa vai jutīga, sajūt noguruma un pilsētas radītā stresa ietekmi: pastāv ādas sausuma un atūdeņošanās risks, kas rada apsārtumu, kairinājumu un saspringumu.

Kā palīdzēt savai sejas ādai aukstajā sezonā:

  • Uzlabojiet savu dzīvesveidu, vairāk lietojot uzturā ūdeni, mitrinot un labāk vēdinot telpas darbā un mājās.
  • Lietojiet uzturā vairāk produktus ar lielāku taukskābju daudzumu (zivis, augu eļļas un sausie augļi), kā arī augļus un dārzeņus, kas ir bagāti ar vitamīniem.

EISENBERG rekomendē 4 soļu Ziemas atjaunojošu programmu, kas, pateicoties Trio-Molekulārajai® Formulai, īpaši paredzēta, lai stimulētu ādas aizsardzību un novērstu priekšlaicīgu novecošanos.

Foto: Eisenberg

Pirmais solis - ādas attīrīšana, pirmā darbība pretnovecošanās aizkavēšanai

Pilsētas apkārtējā vide veicina mūsu ādas priekšlaicīgu novecošanos, ja tā pakļauta piesārņojuma, toksīnu un tabakas dūmu ietekmei.

HYDRATING VELVET MAKE-UP REMOVER (Mitrinošs samtains dekoratīvās kosmētikas noņēmējs) un TONING LOTION (Tonizējošs losjons): nomierinošs, vitamīniem bagāts kokteilis, paredzēts, lai perfekti un maigi likvidētu netīrumus uz ādas.

Lietojot regulāri, tas nodrošina ideālu ādas sagatavošanu tālākajiem produktiem, kā arī ir piemērots dekoratīvās kosmētikas noņemšanai un ikdienas attīrīšanai sejas ādai un acu zonai.

Foto: Eisenberg

Otrais solis - šūnu atjaunošanās stimulēšana

Saule un vecums ir faktori, kas padara ādu biezāku, un tā zaudē mirdzumu. Tās dabīgās atjaunošanās funkcijas krasi samazinās pat ādas virskārtā.

INSTANT SMOOTHING EXFOLIATOR (Izlīdzinošs pīlings ar tūlītēju efektu) attīra ādu no atmirušajām šūnām un sniedz ādai iekapsulētu A&E vitamīnu antioksidantu kokteili. Lietojot šo maigo gēlu vienu vai divas reizes nedēļā, āda no jauna iegūst dzīvīgumu: tā uzreiz kļūst mirdzošāka, gludāka un labāk uzņem jau tālākos sejas ādas kopšanas līdzekļus.

Atmodināt šūnu vitalitāti un padarīt ādu tonizētāku, ar labāku tekstūru, ir īstais paņēmiens efektīvā cīņā ar ziemas radīto stresu un mirdzuma zudumu.

Foto: Eisenberg

Trešais solis - ādas dziļā atjaunošana

Pateicoties LIFTING REGENERATING SERUM (Atjaunojošs liftinga serums) ir iespējams iegūt tūlītēju liftinga efektu un intensīvi atjaunot ādu.

Īpaši koncentrētā Trio-Molekulārā® Formula savienojumā ar Hialuronskābi garantē dziļu un pamanāmu restrukturējošu un blīvumu atjaunojošu iedarbību. Uzklājiet vienu līdz divas dozatora devas seruma pirms ikdienas krēma un pamanīsiet rezultātus jau pēc 28 dienām!

Foto: Eisenberg

Ceturtais solis - atjaunojoša līdzekļa atklāšana

Krunciņas un dziļas grumbas rodas ne tikai dabiskas bioloģiskas novecošanās dēļ. Arī apkārtējās vides piesārņojums veicina brīvo radikāļu veidošanos, novājina virsmas šūnu atjaunošanos, samazina kolagēna šķiedru, elastīna apjomu un mitruma līmeni.

Īpašā formula, ko satur ANTI-AGE TREATMENT (Pretnovecošanās līdzeklis), dziļi baro ādu un redzami uzlabo tās izskatu. Augu keramīdi saglabā hidrolipīdo slāni, kas ir bagātīgs mitrinātājs, tādējādi apturot ādas dehidrāciju. Acumirklī samazinās krunciņas un grumbiņas. Iekapsulētais retinols, savienojumā ar A, E & C vitamīnu kokteili, nodrošina dziļu atjaunošanos un intensīvu, ilgnoturīgu pretgrumbu un antioksidējošu iedarbību. Tas ir ideālais atjaunojošais nakts kopšanas līdzeklis, kas tonizē un izlīdzina pat visnogurušāko ādu.

Kā dienas kopšanas līdzekli iesakām uzklāt MOISTURISING RICH CREAM (Mitrinošs komforta krēms) vai HYDRA COMFORT(Mitrinošs,atjaunojošs komforta krēms) - abi ir vispārēji aizsargājoši krēmi, kas palīdz cīņā ar apkārtējās vides nodarītajiem bojājumiem.

Pastāsti par saviem ādas kopšanas paradumiem ziemā, sūtot vēstuli uz skaista.ziema@co.tvnet.lv, un, iespējams tieši Tu vinnēsi pārsteiguma balvu no EISENBERG! Pasteidzies, jo izloze notiks jau 15. decembrī.

EISENBERG ādas kopšanas līdzekļus iespējams iegādāties visos Douglas veikalos

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu