Agnese Kleina: lai paveiktu visu ieplānoto, ikdienas darbos vislielākā nozīme ir tieši uzticamam viedtālrunim

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nu jau gandrīz divus mēnešus, grāmatžurnāla Benji Knewman redaktore un izdevēja, topošā mākslas centra «Zuzeum» komunikācijas vadītāja Agnese Kleina no pārliecinātas iPhone lietotājas ir kļuvusi par Huawei jaunākā flagmaņa Mate 10 Pro saimnieci. Agnese atzīst, ka tālrunis ikdienas gaitās un darbos ir neaizvietojams palīgs, tādēļ no tā arī tiek sagaidīts ātrums, uzticamība un kvalitāte.

Uzticams, bet vizuāli pievilcīgs

Agneses darba ikdiena pieprasa to, ka vienmēr jābūt sasniedzamai un vienmēr jāspēj sasniegt citi. Tā esot darba specifika nevis pašas iegriba. «Tādā ziņā es nevaru paņemt brīvdienas no Facebook vai Instagram, kā pēdējā laikā redzu darām citus, jo šīs aplikācijas vienkārši ir mana darba instrumenti,» savu darba specifiku raksturo Agnese Kleina, jo visbiežāk tālrunī izmanto tieši sociālos tīklus, e-pastu un kameru.

«No viedtālruņa sagaidu uzticamu kalpošanu – tas ir instruments, kam man jāpalīdz izdarīt viss, ko dienas gaitā gribu paveikt, turklāt bez aizķeršanās. Huawei Mate 10 Pro šai ziņā ir uzticams darba zirgs. Atzīšos, no tik izskatīga telefona to pat negaidīju,» atklāj Agnese, runājot par saviem pirmajiem iespaidiem ar jauno viedtālruni.

Foto: publicitātes foto

Saņemties un izmēģināt

Android operētājsistēma Agnesei sākotnēji šķita neizprotama un pat biedējoša, jo īpaši tādēļ, ka nāktos atrast laiku, lai paveiktu ietilpīgo darbu ar kontaktu pārlikšanu un paroļu ievadīšanu. «Ar gadiem biju nogurusi no salīdzinoši vājās iPhone baterijas, nemaz nerunājot par labi zināmo iPhone nenoturību pret aukstumu un ātro izlādēšanos ziemas mēnešos. Tas arī nostrādāja par labu tam, lai es pamēģinātu Huawei,» par savu motivāciju dot priekšroku Huawei tālrunim stāsta Agnese.

Agnese vēl arvien turpina jaunās operētājsistēmas un paša tālruņa izzināšanu, bet jau tagad zina pastāstīt par vairākām ikdienas lietošanā ērtām funkcijām tālrunī. Piemēram, ekrānšāviņu tālrunī var uzņemt viegli pieklauvējot ekrānam ar pirksta kauliņu, kā arī atbildēt uz īsziņām var nepārtraucot skatīties YouTube video. Tāpat noderīga esot funkcija, kas informē, kuras aplikācijas «aizkadrā» lieto enerģiju un lieki tērē bateriju, un iesaka tās atslēgt.

Foto: publicitātes foto

Lielie ieguvumi un patīkamie pārsteigumi

Runājot par būtiskākajiem ieguvumiem, kas piemīt jaunajam ikdienas sabiedrotajam, Agnese kā pirmo min lielo tālruņa akumulatora kapacitāti.

«Telefons «tur» gandrīz divas dienas, un man vairs nav jāstaigā ar papildus ārējo bateriju somā, lai dienas vidū uzlādētu «nomirušu» viedtālruni, kā tas bija pirms Huawei. Man patīk, ka ir pazudusi nedrošības sajūta, ko pazīst visi, kam telefons izlādējies visnepiemērotākajos brīžos,» stāsta Agnese, atklājot, ka neērtā situācijā vienu reizi nokļuvusi tieši izlādējušās tālruņa baterijas dēļ. Ziemā iepriekšējais tālrunis nav izturējis aukstumu, liekot palikt tā īpašniecei bez izsauktā taksometra, kam būtu bijis jāaizved uz mājām.

Huawei Mate 10 Pro pilnībā uzlādējas gandrīz stundas laikā – tas ir līdz šim ātrākais uzlādes laiks, kādā Agnesei jebkad izdevies uzlādēt tālruni. «Ļoti ērta un uzteicama kvalitāte aizņemtā darba ikdienā! Baterija turas gandrīz divas dienas pat ar visu manu biežo aplikāciju lietošanu,» tā savu jauno ikdienas palīgu slavē saimniece.

Foto: publicitātes foto

Tāpat Agnese īpaši izceļ arī Huawei Mate 10 Pro Leica kameras, atzīstot, ka šis ir tas gadījums, kad ražotāju solījumi par tālruņa kameras kvalitāti ir pilnībā pamatoti – » ar Leica kameru uzņemtās bildes ir augstas kvalitātes pat ierobežotā gaismā. Gaidu pavasari, kad būs vairāk dienasgaismas, lai kameras notestētu pēc pilnas programmas,» stāsta Agnese.

Runājot par īpašībām, ko labprāt redzētu savā nākotnes tālrunī, Agnese vēlētos, lai telefons spētu nolasīt tālruņa īpašnieka domas un pats veikt zvanu adresātam vai varētu pierakstīt īsziņas vai e-pasta tekstu. Gluži kā personīgais asistents, kas nolasa sava lietotāja domas no pusvārda.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu