Erotisks pieskāriens, kas jūs satuvinās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr/princ3ss

Jaunākie pētījumi liecina, ka īpaša veida glāsti ne tikai izkausēs tava džeka apakšbikses, bet var jūs satuvināt arī kā pāri.

Kad tu savam draugam veic plecu masāžu, droši vien viņš nereti ir lūdzis, lai tu masē spēcīgāk un stiprāk. Kā jau sieviete, tu pati droši vien uzskati, ka maigas kustības ir mīļākas un jaukākas, un nav svarīgi, vai tās tiktu izmantotas plecu masāžā vai citos gultas priekos. Līdzīgi uzskata arī eksperti, kas norāda, ka

maigi glāsti un viegla masāža uz vīrieti atstāj lielāku iespaidu,

turklāt šādas kustības viņu spēj uzbudināt vairāk. "Viegli glāsti dažkārt ir pat erotiskāki, jo tie nav tik gaidīti kā spēcīgas kustības. Turklāt tie ir krietni intīmāki," paskaidro Bārtons Goldsmits, grāmatas Emotional Fitness for Intimacy (New Harbinger Pubns, 2009) autors.

Vieglie glāsti veicina hormona oksitocīna vairošanos, un, jo vairāk oksitocīna jūsu kopā būšanas laikā izdalās, jo tuvāki jūs jūtaties viens otram. To ir pierādījuši pētnieki no Kalifornijas universitātes Losandželosā, viņi veica eksperimentus un noskaidroja, ka maigie glāsti saražo vairāk oksitocīna. Uzzinājušas par šo pētījumu, mēs aptaujājām ekspertus, kas mums atklāja vēl dziļāku ieskatu, kā pareizi sniegt maigus glāstus. Kad veiksi savam džekam nākamo masāžu, palūdz, lai viņš pēc tam tev atbild ar to pašu!

Saspringuma atkusnis

Sāc visu lēni.

Liec viņam apgulties gultā uz vēdera

un iesākumā pieķeries viņa pēdām, virzoties pa kāju uz augšu. "Šīs erogēnās zonas ir pārpildītas ar nervu galiņiem. Tā kā visdrīzāk viņa kāju aizmugurei nemaz tik bieži neesi veltījusi pastiprinātu uzmanību, tavas darbības viņam patiks," stāsta Patija Braitone, seksoloģe no Losandželosas. Velc savus pirkstu galus no augšas uz leju, stimulējot puiša locītavas. Ik pēc pieciem glāstiem ar pirkstiem masēšanā iesaisti arī savus matus. "Cita veida pieskārieni rada pavisam neparastas sajūtas," turpina Patija Braitone. "Ja viņš nezinās, kas viņu sagaida tālāk, puisis vēl vairāk seksuāli uzbudināsies."

Nerātnie pirksti

Orālais sekss viņa augšstilbus padarīs vēl jutīgākus un pieskārienus – neierastākus. Liec savam draugam apgulties uz muguras, noliecies starp viņa kājām, paņem mutē puiša locekli, bet savas plaukstas novieto uz puiša augšstilbiem. Kad ar muti veic kustības no augšas uz leju, izmanto arī savus pirkstus – virzi tos no stilbiem uz augšu, sasniedzot viņa sēkliniekus. Viegli tos saņem un pavelc uz leju. No vieglajiem pieskārieniem palielināsies viņa oksitocīna līmenis, līdz ar to arī viņa loceklim pieplūdīs vairāk asiņu un erekcija būs spēcīgāka. Kad pienāk viņa kārta nodoties tava ķermeņa dienvidiem, palūdz, lai arī viņš izmanto savus vīrišķīgos pirkstus, taču mazliet maigākā manierē.

Negaidītie krūšgali

Maigie pieskārieni jums abiem sagādās patīkamas trīsas. Kad ar seju joprojām esi noliekusies starp puiša kājām, uzzied uz saviem krūšu galiem mazliet lubrikanta. Pēc tam vienā rokā saņem vienu no savām krūtīm un ar krūšu galu paglāsti puiša sēkliniekus, pēc tam virzies pa locekli uz augšu un veic apļveida kustības ap viņa draudziņa galviņu. Ja izmantosi šādu kustību, tā sagādās fantastiskas sajūtas tavam puisim un arī tev pašai, jo abas šai darbībā iesaistītās ķermeņa daļas ir ļoti jutīgas. Vari būt droša, ka puisis neko tādu nebūs gaidījis un būs patīkami pārsteigts.

"Pēc tam to pašu atkārto ar mēli,

un viņa oksitocīni nezinās, kur likties," piebilst seksualitātes pētniece, interneta portāla igniteyourpleasure.com dibinātāja Eimija Levina.

Slīdēšanas ceļš

Kad esi gatava akta galvenajai daļai, liec savam partnerim piecelties sēdus, lai jūsu abu ķermeņi būtu viens otram iepretim. Pirms ļauj viņam sevī ienākt, uzsmērē uz plaukstām vēl lubrikantu. "Slidenās plaukstas maigos pieskārienus padarīs vēl jutīgākus," paskaidro Eimija Levina. Kad puisis tevī ienāk, saberzē plaukstas, tā sasildot lubrikantu, un virzi plaukstas no puiša vēdera uz krūtīm. Kamēr tavas rokas virzās uz puiša krūšu muskuļiem, pacel uz augšu arī gurnus tā, lai tevī būtu tikai locekļa galiņš. Pēc tam virzi rokas uz leju pa sava mīļotā muguru un vienlaicīgi nolaid arī gurnus. Kad ar plaukstām sasniedz sava partnera dibena muskuļus, virzies ar rokām atpakaļ pa to pašu ceļu, kā šeit nokļuvi. Kad vairākas reizes esi izgājusi šo ceļu, palūdz, lai tagad līdzīgas darbības izdara arī tavs džeks.

Nagu izmantošana

Atlaidies uz muguras un liec, lai viņš tevī ienāk misionāru pozā. Kad viņš ir ieņēmis pozīciju, apņem ar rokām partnera muguras lejas daļu, ar īkšķiem pieskaroties viņa astes kaulam tā, lai pārējie pirksti atrastos uz dibena vaigiem. Tur puiša āda ir mazliet biezāka nekā citur, tāpēc šeit lietā jāliek arī nagi. "Virzi pirkstu galus te uz vienu, te otru pusi, mazliet paskrāpējot abus viņa dibena vaidziņus," pamāca Bārtons Goldsmits. Ja vēlies, lai viņš pamasē un paskrāpē arī tavus dibena muskuļus, samainieties pozīcijām – tu tagad vari apsēsties uz viņa.

Darbs ar lūpām

Liec savam partnerim atlaisties uz muguras, lai tu uz viņa varētu apsēsties. Tagad pienācis laiks ķerties pie krūšu galiem. Krūšu nervi ir savienoti ar nerviem intīmajās zonās tur lejā, tāpēc krūšgalu stimulēšana jums abiem radīs patīkamas sajūtas. Starp citu, vairāk tas attiecas tieši uz tevi. Noliecies uz priekšu, lai ar muti varētu aizsniegt puiša krūšgalu, palaizi to, veic apļveida kustības. Lai sajūtas būtu vēl spēcīgākas, otru krūšgalu vari stimulēt ar roku. Pēc tam, ieņemot ērtāku pozīciju, viņš šīs darbības var atkārtot ar tevi.

Pozu maiņa

Ja esi augšpusē un atrodies ar seju pret viņu, tagad apgriezies tā, lai tu redzētu viņa pēdas. Kustinot gurnus, ar vienu roku centies aizsniegt puiša sēkliniekus. Kad tas izdodas, viegli tos noglāsti, virzot rokas no augšas uz leju. "Kad viņš ir gatavs beigt, viņa sēklinieki pievelkas ciešāk pie ķermeņa," stāsta Eimija Levina. "Un tajā brīdī tie ir īpaši jutīgi." Ja tu vari noturēties stabilā pozīcijā tikai ar kāju palīdzību vien, centies izmantot rokas, lai pavilktu uz leju sēkliniekus. Lai puisis ar savām rokām apņem tavus gurnus tā, lai brīdī, kad sasniegsiet orgasmu, jūs būtu cieši piespiedušies viens pie otra.

Vēl daži veidi, kā atbrīvot kopā būšanas hormonus

Brīžiem, kad neesat kopā gultā...

Ballītē, kad neesat viens otram blakus, pāri istabai raidi seksīgus skatienus.

Viegli paglāsti viņa roku, kad kinoteātrī kopā skatāties kādu filmu.

No rīta pamodini viņu, izlaižot savas rokas caur viņa matiem.

Kad dodies prom no mājām, sniedz viņam vismaz desmit sekundes ilgu skūpstu.

Kad viņš atrodas pie auto stūres, ar pirkstiem noglāsti viņa ausi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu