Travolta atzinies seksuālā uzmācībā (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu kinozvaigzne Džons Travolta, kuru pirms kāda laika trīs masieri apsūdzēja par seksuālu uzmākšanos, ir gatavs vienam no masieriem samaksāt sāpju naudu. Par to, cik Travoltam nāksies maksāt abiem pārējiem cietušajiem, lems tiesa.

Atgādināsim, ka vispirms uzradās pirmais masieris, kurš apgalvoja, ka Travolta viņam rupji uzmācies masāžas seansa laikā. Tiklīdz šī informācija bija parādījusies visos iespējamajos masu informācijas līdzekļos, parādījās arī otra it kā cietušā masiera iesniegums. Abi jaunie cilvēki no aktiera pieprasīja divus miljonus dolāru.

Taču visvairāk, šķiet, ir paveicies trešajam masierim, kuram Travolta ir gatavs maksāt, negaidot tiesas spriedumu. Principā šāds lēmums nozīmē atzīšanos seksuālā umācībā. Advokāts, komentējot šo situāciju, teicis: «Mēs vēlamies skandalozo situāciju atrisināt pēc iespējas ātrāk un klusāk. Viss ir izlemts, un Džona vārds neparādīsies vienošanās dokumentos, jo lieta ir konfidenciāla.»

Tiesa, par konfidencialitāti laikam runāt vairs nevar, jo šī informācija jau nokļuvusi visas pasaules preses slejās...

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu