Kristena Stjuarte vairs nefilmēšoties kailskatos (4)

Sejas.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

«Krēslas» zvaigzne Kristena Stjuarte beidzamā gada laikā nopelnījusi 34 miljonus USD, kļūstot par vislabāk apmaksāto aktrisi. Tikko uz ekrāniem parādījusies filma «Sniegbaltīte un mednieks» ar viņas piedalīšanos, savukārt augustā gaidāma filma «On The Road», kurā aktrise beidzot nofilmējusies kailskatā.

Kādā intervijā uz jautājumu, vai arī turpmāk viņa domā filmēties kailskatos, aktrise atbildējusi: «Jā, es šajā filmā mazliet izģērbos, taču tā bija tikai maza epizode. Nedomāju, ka turpināšu šādā stilā, jo tas vienkārši man nav raksturīgi. Skolā izskatījos kā puika, un par to mani daudz kaitināja. Taču parastajā dzīvē esmu garlaicīga - es daudz strādāju, un man nav ne laika, ne īpašu vēlēšanos vēlreiz atkārtot kaut ko tādu.»

Nav noslēpums, ka «Krēslas» sāgas filmēšanas laikā Kristena Stjuarte sastapa savas dzīves liktenīgo mīlestību - aktieri Robertu Patinsonu -, ar kuru viņa it kā plānojot apprecēties šoruden. Taču aktrises atbilde par šo tēmu ir viennozīmīga: «Izdzirdot šādu jautājumu, es tiešām kļūstu neganta. Daudzi mani kolēģi lieliski zina, kā sarīkot vērienīgu šovu, taču es neesmu viņu skaitā.»

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu