Mans vīrs ir seksuāli pārāk aktīvs... (62)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com

Var šķist dīvaini, ka jāsūdzas par pārlieku lieku seksuālo apetīti, bet dažiem pāriem tā ir problēma, kas noved pie attiecību krīzes. Kāpēc tā?

Kā domā seksoloģe Marī Pruksa, vienmēr attiecībās kāds seksu gribēs vairāk nekā otrs - un tas ir savā ziņā dabiski. Mēs neesam vienādi, katrs

esam personības ar savām nepieciešamībām un savu seksuālo apetīti.

«Problēma rodas situācijā, ja viens partneris domā, ka otrs ir ar seksu apsēts cilvēks, bet otrs sāk domāt, ka viņu vairs seksuāli neiekāro otra puse. Sākas apslēptas domas, klusībā pieņemti apgalvojumi un beigās strīds,» situāciju raksturo Pruksa.

Neiztikt ar izpalīdzēšanu

Atteikums vienmēr nav patīkams, un tas netiek tāpat ātri aizmirsts, kaut liekas - tas taču bija vakar un «vairs nav taisnība». No otras puses - ja partneris sāk nodarboties

ar tā saucamo līdzjūtību un atbild seksuālai iekārei, arī nav labi.

«Agri vai vēlu šāda sava veida sadarbība pāri iedzen strupceļā,» pārliecināta ir seksoloģe.

Sekss nav tikai sekss

Mīlēšanās atklāj ko daudz vairāk. Tā raksturo pāra attiecības vispatiesāk, jo seksa laikā, kaut arī pāris nesarunājas, abi zina, kas un kā notiek. Arī kāpēc tas notiek! Izlikšanās rezultātā abi partneri ir apmuļķojuši ne tikai viens otru, bet arī paši sevi. «Tas strauji mazinās interesei pret seksu,» uzsver attiecību pazinēja.

«Par seksuālajām attiecībām ir jārunā tāpat kā par jebkurām citām problēmām attiecībās, tas ir ļoti būtiski,» uzsver Marī Pruksa. «Jo ilgāk par to tiks noklusēts, jo dziļāka plaisa starp jums var rasties...»

Komentāri (62)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu