Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

5 veidi, kā palīdzēt vīrietim iepazīt tavas seksuālās vēlmes (46)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/DavidMartynHunt

Dāmas, beigsim vainot mūsu vīriešus, ja seksā kaut kas nav tā kā gribētos... Laiks visu ņemt savās rokās un darīt ko lietas labā. Iedomāsimies, ka ķermenis ir luksusklases automašīna, kuru jūs uzticat savam mīļotajam. Lai viss būtu ideāli, nepieciešama neliela instrukcija braukšanā.

1. Iepazīsti sevi

Vai zini, kuras ir tavas erogēnās zonas? Vai vari pateikt, kurās ķermeņa vietās pieskārieni tevi uzbudina visvairāk? Ja jā, tad lieliski - šos noslēpumus atklāj arī viņam, bet ja ne - pēdējais laiks to izdarīt.

Nekautrējies sev pieskarties, jo tikai tā tu sapratīsi, ko vēlies sajust seksa laikā!

2. Noskaņojieties seksam

Kā zināms, vīrieši uzbudinās daudz ātrāk nekā sievietes. Mums ir nepieciešams ilgāks aplidošanas laiks jeb priekšspēle. Šo laiku paātrināt vari, sevi laikus sagatavojot mīlēšanās brīdim. Uzvelc seksīgu apakšveļu jau no rīta, pusdienlaikā dodies uz vaksāciju... sagatavo sevi domai par šo brīdi, kuru tik ļoti gaidi. Un vīriešiem vienmēr izdosies kaislīgs ātrais sekss.

3. Izstāsti par savu slēptāko vietiņu - klitoru

Statistika atklāj, ka daudzi vīrieši ignorē šo tik būtisko erogēno zonu, jo, vienkārši par to nezina tik daudz, cik vajadzētu. Pajautā, vai viņš zina, ka

klitorā ir 8000 nervu galu, kas ir četras reizes vairāk nekā uz dzimumlocekļa galviņas?

Izstāsti, kāpēc tas ir tik svarīgi, vai vēl labāk - parādi. Varam galvot, viņu tas ļoti uzbudinās un ieguvēji būsiet abi!

4. Atdod viņam varu!

Tikai neaizmirsti izstāstīt par to, kas tev patīk un ir svarīgi! Viņam ir jāzina ne tikai tavas erogēnās zonas, bet arī seksuālās fantāzijas. Kolīdz viņam būs vara pār tavu ķermeni - šie «ieroči» noteikti būs jāizmanto!

5. Esi aktīva!

Kruīza kontrole - šis nav tas gadījums! Rotaļājies ar sevi un viņu seksa laikā. Pieskaries visdažādākajās vietiņās. Vīriešus ļoti uzbudina, kad sieviete pieskaras ne tikai viņam, bet arī pati sev.

Šajā braucienā ar ekskluzīvo auto esi viņa stūrmanis!



Komentāri (46)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu