Kāpēc mēs spēlējam erotiskās lomu spēles? (37)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SEXYSTYLE.LV

Seksuālās dzīves bagātināšanai un pilnveidošanai ir neskaitāmi paņēmieni. Mūsdienās piedāvātais preču klāsts ir gana plašs, lai atsvaidzinātu gultas dzīvi gan laulātiem pāriem, gan jaunu piedzīvojumu meklētājiem. Aizvien populārākas kļūst no ārzemēm aizgūtās erotiskās lomu spēles, kuras piedāvā neierobežotas iespējas iejusties fantāziju tēlos un izbaudīt jaunas, pikantas izjūtas. Lielākajās valstīs ir īpaši pasākumi, paredzēti erotiskajiem tērpiem.

Raksts tapis sadarbībā ar veikalu «SexyStyle».

Foto: SEXYSTYLE.LV

Daudzi no tiem ir rokas stiepiena attālumā Rīgas lielākajā erotisko preču veikalā «SexyStyle»:

Populārākajām lomu spēlēm ir arī loģiski izskaidrojumi

  • Seksīgā medmāsiņa un pacients - sieviete vairumam stiprā dzimuma asociējas ar gādīgu būtni, kura parūpējas par mīļoto, pavardā pagatavotām vakariņām, bērniem un glāsta ar maigumu. Vīrietis pacienta lomā iejūtas bezpalīdzīgas personas tēlā, kurai nepieciešama gādīga roka. Viņa parūpējas par veselību un rada drošības sajūtu, taču vīrieša tieksme pēc baudas bieži vien ir neremdināma un iespēja, ka māsiņa parūpēsies arī par seksuālo baudu, ir ļoti vilinoša.

    Nejauši un nevainīgi pieskārieni rada sakāpinātu intimitāti,

    kas soli pa solim pārtop par spēcīgu uzbudinājumu, alkām pēc saskarsmes arvien vairāk un vairāk...

  • Policiste un noziedznieks - pretēji iepriekš nosauktajai lomu spēlei, ir vīrieši, kuri alkst sievietes varas izpausmju. Vīrietis vienmēr tiek nostādīts varonīgā tēlā ar spēka pārsvaru pār sievieti. Daudziem vīriešiem šķiet uzbudinoši, ja pārmaiņas pēc pakļauj viņus, ne otrādi. Dusmīgā policiste, kura alkst baudas, soda noziedznieku un liek rīkoties pēc viņas ieskatiem, – dzīvē reti sastopama, tomēr guļamistabā bieži vēlama.
  • Sekretāre un priekšnieks - ne velti ir izveidojies stereotips, ka sekretāre guļ ar uzņēmuma priekšnieku. Ne velti attiecīgais vīrietis ir priekšnieks. Stiprais dzimums bieži ir radis just varu, un sieviete, kura ir viņa pakļautībā darbā, šo sajūtu padara spēcīgāku. Viņš vēlas viņu iekarot turpat uz galda, likt pieliekties un iepļaukāt pēcpusi. Viņš izrāda savu pārspēku.
Foto: SEXYSTYLE.LV

Sievietes mēdz uztraukties, kad viņu mīļotie aizskatās uz pievilcīgu apkopēju, auklīti vai medmāsiņu. Tomēr jebkurai problēmai ir risinājums – iejūties viņa fantāziju tēlā un esi droša, ka turpmāk būsi vienīgā medmāsiņa, uz kuru viņš lūkosies. Pateicība ir garantēta. Viens no lielākajiem lomu spēļu plusiem ir tas, ka

jūs varat kļūt par jebkuru personu.

Nereti šādas rotaļas palīdz pret sānsoļiem, jo pārmaiņas ir turpat – jūsu guļamistabā.

Ne velti tik bieži ir aprunāta tēma par kaisles noplakšanu ilgstošā laulībā, taču tie, kas rūpējas par baudu, to arī iegūst. Vieglākais ceļš sievietei ir sūdzēties, ka vairs neesi iekārojama, savukārt vīrietim - ka sievai mūždien sāp galva, bet pašam nav spēka. Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā atdzīvoties un atminēties, kādēļ reiz sekss bija tik baudāms, ir dalīties fantāzijās. Ja reiz, pirms vairākiem gadiem, stājies altāra priekšā un sacīji jāvārdu, nesodi sevi un partneri, paturot seksuālās fantāzijas tikai sev. Lielākā daļa vīriešu jau no domas par sievieti pikantā tērpā sasprings vēlmē nodoties baudai. Un, ja vēl zem tava tērpa slēpjas erotiskas biksītes ar šķēlumu...

Tev ir visas iespējas sapņus un fantāzijas padarīt reālas.

Neaizmirstiet, ka tie, kas jūs mīl, jūs arī iekāro.

Arī konservatīvie iedzīvotāji sāk domāt brīvāk un kļūst atvērtāki seksuālajām tēmām un baudai

Ārzemēs erotiskie pasākumi lomu spēļu tērpos nav sveši - gan Dānijā, gan Nīderlandē, gan Vācijā, gan Francijā un daudz kur citur. Viens no ievērojamākajiem lomu spēļu pasākumiem norisinās klubā «Club Rub», kurš atrodas Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā. «Club Rub» katru mēnesi rīko dažādas tematikas pasākumus, par kuriem vairāk zina stāstīt Armands un Liene (vārdi ir mainīti), precēts pāris, kas reiz tur viesojies: «Tur visi ģērbjas konkrētās mēneša tēmas tērpos. Piemēram, ja ir medicīnas tēma, tad tur ir medmāsiņas, dakterīši, pacienti. Nereti pasākumu apmeklē divas sievietes un vēlāk atklājas, ka patiesībā tie ir vīrs un sieva; tikai vīrs pārģērbies par sievieti. Kādi 40% apmeklētāju ir pāri, grūti pateikt, precēti vai ne, tad kādi 30% nāk draugu bariņos un vēl atlikušie 30% ierodas vieni, cerībā ar kādu iepazīties vakara gaitā. Jāatzīst, ka vairumā gadījumu vīrieši ir «padotie». Tāpat tur sastopami daudz homoseksuālu vīriešu, kuri ļoti uzsver savu pozīciju – nekautrējas un neslēpj savu orientāciju.» Armands stāsta, ka šādi pasākumi notiek gandrīz katrā valstī, bet mazās valstis nespēj savākt pietiekami lielu interesentu pulku.

Pastāsti arī par savu pieredzi lomu spēlēs!

Komentāri (37)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu