Melānija Brauna bijusi kopā ar sievieti un skūpstījusies ar visām «Spice girls» (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Leģendārās meiteņu grupas «Spice girls» dalībniece Mela B atzinusi, ka reiz ir bijusi attiecībās ar sievieti un ir skūpstījusies ar visām «Spice girls» dalībniecēm.

Vienmēr ir klīdušas baumas, ka grupas «Spice girls» dalībniece Mela B ir bijusi romantiskās attiecībās ar savu labāko draudzeni Kristu Pārkeri.

Intervijā mūziķe atzinusi, ka viņai ir bijušas piecus gadus ilgas attiecības ar sievieti. Dziedātāja neslēpa, ka bijusi iemīlējusies savā labākajā draudzenē.

Foto: SCANPIX SWEDEN

Uz jautājumu, kāpēc attiecības beigušās, Mela atbildēja, ka pie vainas bijis tas, ka sievietes ir pārāk trakas un neprognozējamas.

Melu neuztrauc ko cilvēki domā par viņas seksuālo orientāciju, mūziķes seksa dzīve ir piepildīta un viņa lieliski zina, kas atradas viņas gultā.

Foto: SCANPIX SWEDEN

Dziedātāja atzinusi, ka ir skūpstījusies ar ikvienu no «Spice girls» dalībniecēm. To Mela darījusi, kad izdūrusi mēlē pīrsingu, meitenes gribējušās zināt, kā tas ir - skūpstīt kādu ar pīrsingu mēlē, toties Mela vēlējās uzzināt, kura no draudzenēm labāk skūpstās.

Foto: SCANPIX SWEDEN

Mela B ir jau sešus gadus precējusies ar filmu producentu Stefanu Belafoni un kopā audzina divus gadus veco meitiņu Medisonu.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu