Liene Brikouska cienā ar kokteili, kas pagatavots no placentas (95)

Sejas.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Skandalozā personība, dziedātāja, radio ētera balss Liene Brikouska jeb Lee Brikowskey septembrī kļuvusi par māmiņu dēliņam. Liene savu placentu pēc dzemdībām ir pārvedusi mājās un ielikusi saldētavā, lai tā tur stāv, kamēr viņa izdomā, ko ar to darīt.

Liene, izmantojot sociālos tīklus, prātojusi, ko darīt ar savu placentu, beigās skandalozā slavenība gājusi ārzemju zvaigžņu pēdās un izmantojusi placentu pārtikā.

Foto: twitter.com

Amerikas televīzijas šova zvaigzne Kima Kardašjana savu placentu kā ēdienu pasniedza visai savai ģimenei, lai visi iegūtu mazu daļu no jaunības eliksīra.

Liene Brikouska pie sevis ciemos sagaidījusi raidījumu «Māmiņu klubs» un kopā ar Katrīnu Puriņu, kura mācās par vecmāti, pagatavojusi dabīgu enerģijas kokteili.

Savā portāla «Twitter» kontā mūziķe ievietojusi fotogrāfiju, kurā redzama, kopā ar Katrīnu Puriņu no vīna glāzēm malkojot brūnu kokteili.

«UNLV» antropoloģijas profesors Daniels Berešeks veicis pētījumu, kurš apstiprina, ka placentas ēšana palielina enerģiju un uzlabo ādas stāvokli, padarot to jaunāku.

Komentāri (95)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu