Ideāls sekss ilgst 10 minūtes: mīlēties visu nakti ir pretdabiski!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Ja tev jautātu, cik ilgi ilgst ideāls sekss, vai tu spētu atbildēt? Visticamāk, ka nē, jo katru reizi taču labi ir savādāk... Lūk, zinātnieki izskaitļojuši, ka tomēr laba vajag samērīgi daudz - desmit minūtes ir ideālais variants!

Pēc amerikāņu pētījumiem secināts, ka ideālais seksa ilgums ir desmit minūtes. Zinātnieki uzskata: ja šo laika limitu krietni pagarinātu - visticamāk, kādam no partneriem šī nodarbe sāktu apnikt, raksta elle.ru.

Pēc apkopotiem rezultātiem seksa garumu mēra šādi:

2 minūtes - par maz;

3-7 minūtes - pilnīgi pietiekami kaislīgam seksam;

12 minūtes un vairāk - pārāk ilgi.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Pētījuma gaitā arī noskaidrots, ka vīriešiem, lai sasniegtu orgasmu, vajadzīgas trīs līdz piecas minūtes, turpretī sievietēm - divas reizes ilgāks laiks (ar atsevišķiem izņēmumiem, kurām baudas sasniegšanai bija nepieciešamas vairāk nekā 20 minūtes).

Pētnieki ar šo pētījumu vēlas sabiedrībai atklāt, ka sekss visas nakts garumā, visticamāk, nebūs ideālais modelis. Mēs mīlējāmies visu nakti -

tas ir klajš stereotips par kvalitatīvu dzimumdzīvi.

Tas ir nedabiski un arī morāli smags darbs. Pētījums atklāj, ka laba daudz nevajag - vien 10 minūtes savas dzīves!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu