Noskaties: kā pirms 20 gadiem Plūme mācīja pareizi uzvilkt prezervatīvu!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmajā raidījumā «Eksperti dīvānā» dalībnieki vērtēja spilgtākās LTV 60 gadu laikā tapušās pārraides - leģendas, lai kopā atminētos un salīdzinātu notikumus un televīziju toreiz un tagad. Vislielāko sajūsmu un spilgtākās emocijas izpelnījās raidījums «Skabarga» - kā zināms, Padomju Savienībā tika kultivēts viedoklis, ka seksa nav. Par seksu tajos laikos runāja mazāk un pieklusināti...

Raidījuma dalībnieki ar lielām ovācijām skatījās jaunās dakteres Anitas Plūmes padomus, kā nodarboties ar drošu seksu, kuram no pāra būtu jāparūpējas par prezervatīviem un kā gumijas izstrādājums lietojams.

A. Plūme arī praktiski, uzvelkot prezervatīvu uz mikrofona, demonstrēja, kā lietojams prezervatīvs.

«Ekspertu dīvānā» dalībnieki nonāca pie diezgan šokējošas atziņas, cik ļoti pārdesmit gadu laikā mainījusies pasaule un cilvēku uztvere. Mēs visi kopā šo vēsturi esam piedzīvojuši. Skatoties mūsdienās «Skabargas» sižetu, šie laiki šķiet kas sens, tāls un nesaprotams, piemēram, kaut vai tas, ka prezervatīvi bija deficīts.

Atgādinām, ka turpmāk katru trešdienu plkst. 19.15 Latvijas televīzijas 1. kanālā (LTV1) varēs vērot jaunu un izklaidējošu raidījumu «Eksperti dīvānā», kurā piedalīsies septiņas dažāda vecuma draugu kompānijas un ģimenes - ierindas skatītāji, lai katru nedēļu vērtētu Latvijā pieejamo televīziju populārākos raidījumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu