Esmu izmisumā: mana sieviete nevēlas seksu!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr.com/Tina Franklin

Esmu kopā ar savu sievieti jau četrus gadus. Šobrīd mūsu attiecībās ir krīze un esam pat apsprieduši šķiršanās iespēju. Pie visa vainīga ir nevēlēšanās mīlēties...

Viss jau ir aizgājis tik tālu, ka viņa vairās jau no maniem pieskārieniem un apskāvieniem. Jau attiecību sākumā viņai bija grūti sasniegt orgasmu, tomēr, laikam ejot, šo jautājumu atrisinājām.

Izrādījās, ka viņai ir kāda pagātnes trauma. Kāds viņai ir stipri nodarījis pāri seksa jomā.

Izrunājām, un šī lieta, likās, ka ir zudusi. Ar laiku viņa izvairījās tāpat no fiziska kontakta ar mani. Mēs pašķīrāmies, jo tas bija ļoti grūti. Tomēr jūtas mums abiem vienam pret otru ir ļoti stipras un ilgi nespējām viens bez otra.... Nekas nemainījās. Arī tagad sekss mums ir labi, ja reizi mēnesī... Mēs mīlam viens otru un gribam saglabāt attiecības.

Es zinu, ka viņa mani ļoti mīl un rūpējas par visu, bet, kas attiecas uz seksu, - nē...

Bet es bez tā nespēju. Liekas, ka viņa varētu dzīvot bez šīs tuvības bez problēmām.. Gribam taču veidot ģimeni. Esmu jau noguris domāt, kas pie vainas un kā rīkoties... Bet bez seksa es nevaru.. Vai kādam ir bijusi līdzīga problēma un kā to atrisinājāt?

Kristaps

Grēksūdzei raksti: woman@tvnet.lv

Foto: Flickr.com/Tina Franklin
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu