Vēlies būt izcila partnere gultā? 8 ieteikumi, kā iemīlēt seksu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Ir sievietes, uz kurām skatoties, var redzēt, ka viņas mīl seksu, mīl sevi un jūtas labi savā ādā. Katrs viņas žests ir valdzinošs, un viegli pat ir iedomāties, ka viņa ir dievīga partnere gultā. Kur slēpjas šo seksīgo, iekārojamo sieviešu noslēpums?

Izrādās, ka gandrīz katra no mums var par tādu kļūt, ir tikai jāzina dažas mazas viltības un, protams, jāiemīl pašām sevi.

1. Ir jāmāk no dzīves ņemt

Nav runa par to, ka dzīvē un arī gultā ir jābūt egoistei. Tomēr, ja vēlies gūt prieku un baudu, tad ir jāmāk izzināt savas vajadzības un jāmāk tās pateikt savam partnerim.

Sieviete, kura mīl seksu, bieži uzdod sev jautājumus: «Ko vēl es gribētu izmēģināt? Kādu baudu es vēlētos gūt?» Un negaida, kamēr viņas partneris iedomāsies, ko vēl viņa grib izmēģināt, bet gan pasaka viņam priekšā. Viņas vadmotīvs ir: «Jo lielāku baudu gūšu es, jo apmierinātāks būs arī mans partneris.» Un tā ir pilnīga taisnība.

Ja vēlies savam partnerim likt noprast, kādi pieskārieni tev patīk un kādi ne, lieto ķermeņa valodu. Ja viņa pieskārieni tev sagādā baudu, piespiedies viņam tuvāk. Turpretī, ja gadās, ka viņa pieskārieni nav sevišķi patīkami, vadi viņa roku tur, kur vēlies sajust viņa glāstus. Šī metode ir daudz patīkamāka abiem nekā vienkārši izteikti: «Nē, tā nedari», «Man tā nepatīk».

2. Veido situācijas labam seksam

Visas esam tik ļoti aizņemtas, ka darām piecas lietas vienlaicīgi un jau esam saplānojušas nākamās piecas, un tā tālāk. Tomēr dažkārt ir vērts pateikt «stop», atlikt visus tos darbus, kuri var pagaidīt, un nodoties mīlas priekiem. Labs sekss ir daudz svarīgāks par nenomazgātu trauku kaudzi.

Ja esi nogurusi, ej agrāk gulēt, bet rītdien ieplāno vakaru, kuru veltīsi tikai sev un partnerim. Varat ieplānot, ka vienu dienu nedēļā uz pāris stundām bērnus nodosiet vecmāmiņas un vectētiņa gādībā, bet paši šo laiku veltīsiet sev un erotiskām izpriecām. Gaidot vien šo dienu, erotiskais noskaņojums kāps.

3. Strīdies ar mēru

Strīdi gadās katrā ģimenē, tomēr nekad tos nedrīkst ielaist guļamistabā. Neizmanto strīdus, lai atteiktu sev un partnerim jaukus mirkļus guļamistabā. Ar vēsu prātu noskaidrojiet visus «par un pret», tā, lai nekas nepaliek pusteikts, un strīdu situācijas atrisinājumu nosviniet guļamistabā.

4. Mīli sevi un savu ķermeni

Pat ja esi pārliecināta, ka tavas krūtis vai kājas neatbilst skaistuma standartam, aizmirsti to un pārliecini sevi, ka esi individualitāte, nevis lēta skaistuma ikonas kopija. Seksam nav nekā kopēja ar skaistumkonkursu. Ja parādīsi partnerim, ka mīli savu ķermeni, arī viņš to mīlēs. Tās sievietes, kuras mīl seksu, nedomā par saviem liekajiem kilogramiem vissvarīgākajā brīdi, bet gan gūst baudu. Arī partnerim neienāks pat prātā šādā mirklī mērīt tavas krunciņas, jo viņš grib gūt un dot baudu, mīlējoties ar tevi.

5. Māki atteikt

Ja esi nogurusi no stresa pilnas dienas un spēj domāt tikai par mīkstu spilvenu, tad iemācies partnerim atteikt. Ja gribi iemīlēt seksu, ir jāsaprot, ka sekss ir bauda, nevis pienākums. Tomēr gadās arī tā, ka partneris ar maigiem pieskārieniem un skūpstiem spēj pārliecināt, ka nevēlies gulēt, bet gan kliegt ekstāzē.

Atsakot neesi asa. Standarta teiciena «nekas nebūs, man sāp galva» vietā daudz patīkamāks būs «samīļo mani, esmu tik nogurusi, ka vēlos aizmigt uz tava pleca».

6. Mīli dzīvi

Kad pēdējo reizi esi sev sagādājusi mazu prieciņu, nopērkot sev jaunu lūpukrāsu vai iemīļotās smaržas? Kad pēdējo reizi stāvēji pie loga, vērojot krītošās lapas, vai visu pēcpusdienu smējies, skatoties iemīļotās komēdijas? Neatceries? Palutini sevi, izjūti, katru mirkli!

Ja vēlies gūt patiesu baudu seksā, vispirms iemācies baudīt dzīvi, katru tās mirkli. Kad esi laimīga, katrs jauns piedzīvojums dos tev intensīvāku baudu, arī intensīvāku baudu seksā.

7. Esi izdomas bagāta

Nebūt nevajag sevi mocīt ar aizvien jaunu seksa pozīciju izdomāšanu. Tomēr laiku pa laikam vērts izmēģināt ko jaunu. Tās sievietes, kuras mīl seksu, dievina atdoties mīlas priekiem mīkstā gultā, bet mīl arī eksperimentēt dušas kabīnē, mašīnā un arī uz virtuves galda.

Lai uzaicinātu savu partneri uz kādu netipisku erotisku piedzīvojumu, vari viņa žaketes kabatā atstāt mazu vēstulīti ar šo netipisko piedāvājumu.

8. Tomēr vissvarīgākais ir atcerēties, ka ne tikai labs sekss veido burvīgas attiecības. Katrs brīdis un katra vieta ir atbilstoša, lai ar mīļu glāstu vai klusu čukstu parādītu, cik svarīgi esat viens otram.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu