Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Pasaule jūk prātā! 15 dīvainākie seksa rekordi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Pasaulē ir daudz lietu, ar kurām var lepoties. Mēdz būt arī visai dīvainas lietas, ar kurām lepojas, sacenšas un sabiedrībai izrādās cilvēki.

Lūk, dažādas dīvainas lietas «therichest.com» apkopojumā. Daudzas nav iekļuvušas 15 dīvaināko sarakstā, piemēram, ilgākais romantiskais skūpsts ildzis 58 stundas (grūti iedomāties šā pasākuma romantisko daļu). Vēl zināms, ka kāds Masanobu Sato masturbējis 10 stundas vai kāds vīrietis par tēvu Indijā kļuvis 9 gadu vecumā.

Daudzi rekordi ir vēstures lietas, par to patiesumu grūti spriest, bet mūsdienu rekordiem ir liecinieki ierakstu un komisiju veidolā. Viss darīts apzināti slavas un publicitātes dēļ.

Jā, rakstot «seksuālās dzīves rekordi», ir domāts viss ap un par seksuālo dzīvi.

15 dīvainākie seksuālās dzīves rekordi!

15. Lielākais orgasmu skaits stundā. Kalifornijas seksuālo pētījumu centrā ir fiksēti 134 orgasmi stundā sievietei un tikai 16 vīrietim. Ilgākais orgasms - 45 sekundes.

14. Tālākā ejakulācija. Horsts Šults uzstādījis rekordu – ejakulācija bijusi 5,7 metrus tāla.

13. Visvairāk bērnus dzemdējusī sieviete. Valentīna Vasiļjeva Krievijā 18. gadsimtā dzemdējusi 69 bērnus – 16 dvīņus, 7 trīnīšus, 4 četrīšus. Mūsdienu rekordiste ir Leontīne Albina no Sanantonio, viņa dzemdējusi 64 bērnus (iespējams, vairāk).

12. Tēvs ar vislielāko bērnu pulku. Marokas karalis Moulaijs Izmails Ibns Šarifs valdīja no 1672. līdz 1727. gadam. Viņš bija tēvs 1014 bērniem.

11. Garākais penis. Jonahs Falkons no ASV lepojas ar 24,1 centimetru garu peni, erekcijas stāvoklī tas sasniedz 34,29 centimetrus.

10. Rekords krūšturu attaisīšanā. Pasaules rekords - 20 krūšturi vienā minūtē.

9. Vecākais pieaugušo filmu aktieris. Šigeo Tokuda no Japānas visu mūžu nostrādāja par ceļojumu aģentu. 60 gadu vecumā viņš devās pensijā un pievērsās aktiera darbam. Tagad Šigeo sasniedzis 80 gadu vecumu, piedalījies 350 pieaugušo filmās. Bet interesantākais – viņa sieva, ar kuru viņš laulībā nodzīvojis 45 gadus, nezina par vīra kinoaktiera gaitām. Viņa, iespējams, domā, ka vīrs katru dienu dodas makšķerēt.

8. Pasaules lielākās seksa orģijas. Japānā tika sarīkotas lielākās seksa orģijas, kad 500 cilvēkiem vienlaicīgi bija sekss vienā telpā.

7. Lielākā peņu kolekcija. Islandē Reikjavikas muzejā ir apskatāmi 300 peņi.

6. Lielākā vagīna. Šis rekords pieder Annai Švānei (1846-1888). Viņa bija gandrīz divus metrus gara, arī viņas vīrs bija divmetrīgs, tā nu abi bija tā laika pasaulē garākais pāris. 1879.gadā Annai dzima bērns, kurš tika uzskatīts par pasaulē lielāko – gandrīz astoņi kilogrami. Bērna galvas apkārtmērs bijis 48,26 centimetri. Bērns neizdzīvoja, bet leģenda saglabājās.

5. Pasaulē vecākā prostitūta. Taipejas policija uzskata, ka viņu valstī ir vecākā prostitūta – viņai esot pāri deviņdesmit, saucot par Čiu, bet zināma arī kā «vecmāmiņa». Savulaik šī profesija viņai palīdzējusi pelnīt naudu pēc vīra zaudējuma.

4. Pasaulē lielākās dabīgās krūtis. Tās pieder Annijai Haukinai Tarnerei, viņa lepojas ar 102ZZZ izmēru.

3. Lielākās mākslīgās krūtis. Kāda ASV aktrise lielās ar 42M izmēru.

2. Visvairāk seksa partneru 24 stundās. Lisas Sparkas rekords – 919 partneri 24 stundās.

1. Stiprākā vagīna. Tatjana Kozevņikova no Krievijas ar savu vagīnu spēj pacelt 14 kilogramus. Savam rekordam viņa veltījusi 14 treniņu gadus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu