4 atkailinošākie un izaicinošākie Met Gala tērpi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

4.maijā Ņujorkā norisinājās Metropoles mākslas muzeja rīkotās galā vakariņas. Šogad «Met Gala» sarkanais paklājs prezentēja vairākus tērpus, kas var sacensties par «kailākā» tērpa titulu!

 
Foto: AFP/LETA

Ledus karaliene Kima Kardašjana

TV realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana «Met Gala» mirdzēja sārti baltā un īpaši caurspīdīgā Roberto Cavalli vakarkleitā. Kleita izcēla Kimas sievišķīgās formas, bet Swarovski kristāli nedaudz retušēja tās robežu starp seksīgumu un vulgaritāti. Īpašu majestātiskumu tērpam piešķīra no strausu spalvām darinātā apakšmala.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: Reuters/ScanPix

No dārgakmeņiem veidotā Bejonsē

Seksīgajai dziedātājai Bejonsē tomēr izdevās pārsist kailumā Kimu Kardašajnu, «Met Gala» ierodoties «Givenchy» caurspīdīgajā vakarkleitā, kuru pat varētu salīdzināt ar īstas daiļslidotājas cienīgu tērpu. Tērps dziedātājas augumu piesedza ar vairākiem akmentiņiem, kuri bija iestrādāti kleitas caurspīdīgajā audumā konkrētajās vietās.

Foto: AFP/LETA
 
Foto: AP/Scanpix

Sarkanā Dženifera Lopesa

Popdīva Dženifera Lopesa arī nevēlējās atpalikt un uz «Met Gala» sarkanā paklāja mirdzēja rubīnsarkanā «Versace» vakarkleitā.

Foto: AFP/LETA
 
Foto: Reuters/ScanPix

Riannai apmetnis un... vairs nekā

Arī šogad Rianna nelika vilties saviem faniem, jo viņa ieradās satriecošā... apmetnī. Koši dzeltenais apmetnis ir Guo Pei darināts mākslas darbs, kurā var pārvietoties ar vairāku vīriešu palīdzību, kuri ik uz soļa piekārto šo skaistumu. Kas ir zem apmetņa? Visticamāk nekas...

Foto: Reuters/ScanPix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu