Seksualitāti var noteikt pēc asinsgrupas. Pārliecinies, vai tā ir patiesība!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Ir ļoti moderni piesaukt asinsgrupu, lai noteiktu cilvēka veselības problēmas, ēšanas paradumus, raksturu un citas lietas. Asinsgrupas zinātniekiem šķiet maģiskas, viņi nodarbojas ar to izpēti un dažādu sakarību meklēšanu. Arī cilvēka seksuālā dzīve nav izņēmums.

Jau pagājušajā gadsimtā Japānā tika veikti plaši pētījumi, kā asinsgrupa spēj ietekmēt cilvēka veselību. Starp citu, pētnieki nonāca pie kāda interesanta secinājuma: kaut gan asinsgrupa nenosaka cilvēka likteni, tā tomēr uzspiež savu zīmogu viņa fiziskajai un arī psihiskajai veselībai. Turklāt asinsgrupa ietekmē cilvēka raksturu un nosaka arī viņa seksualitātes īpatnības.

A (II) grupas īpašnieku ir visvairāk, un savā ziņā viņiem ir ļoti paveicies. Viņi ir godīgi, centīgi, mērķtiecīgi, viņi mēdz realizēt savus plānus un strauji kāpj pa karjeras kāpnēm. Ja pie kādas lietas ķērušies, viņi to mēdz paveikt līdz galam.

Viņu jāvārds baznīcā partnerim ir gandrīz garantijas zīmogs. Taču šie cilvēki ir ļoti uzņēmīgi pret modernā laikmeta slimībām, tāpēc viņus bieži skar ateroskleroze, miokarda infarkts, urīnceļu slimības, diabēts, ļaundabīgie audzēji. Arī seksuālā veselība tieši šīs grupas pārstāvjiem klibo visvairāk.

Šo cilvēku otrām pusītēm ir veicies tāpēc, ka saistības ar A grupas īpašniekiem ir noturīgas. Tomēr jau pēc pāris laulībā pavadītiem gadiem seksuālās attiecības ar viņiem kļūs pavisam mērenas un vienveidīgas. Iespējams, tas tāpēc, ka šīs grupas pārstāvjiem seksuālā enerģija ar gadiem pāriet kādā citā, teiksim, prāta enerģijā.

B (III) grupas īpašnieki ir emocionāli jūtīgi, talantīgi cilvēki. Jaunībā viņi ir ideālisti un gatavi noticēt it visam, ko viņiem cenšas iestāstīt, bet līdz ar gadiem arvien vairāk ieraujas sevī. Viņi ātri iemācās uzlikt sev miera un bezkaislības masku, slēpjot savu smalko, viegli ievainojamo dvēseli.

Tikai tad, ja viņus savā varā pārņem mīlestība, jūtas var izlauzties vētraini. B grupas sievietes turklāt izceļas ar īpašām greizsirdības izpausmēm. Viņas atšķirībā no B grupas vīriešiem bieži mēdz rīkoties atbilstoši garastāvoklim un līdz ar to sagādā saviem laulātajiem un draugiem ne vienu vien nervus kutinošu brīdi.

Būdamas izvēlīgas, nepakļāvīgas un pārāk patstāvīgas, seksā B grupas īpašnieces tomēr ir arī ļoti konservatīvas.

Savukārt tieši B grupas vīrieši no savām partnerēm gaida tikpat neprātīgu seksu, cik viņi paši ir uz to spējīgi.

AB (IV) grupas pārstāvju ir salīdzinoši maz. Viņi ir īpatnēji cilvēki, kas visu mūžu ļauj vaļu jūtām. Pat darot sev tīkamu darbu, viņi to veic, domājot par sev tuvu cilvēku. Nespējot iedomāties dzīvi bez mīlestības, AB grupas pārstāvji, arī būdami savu sasniegumu virsotnē, var justies nevajadzīgi, ja viņi dzīvo vienatnē.

Kaislības, kas šos cilvēkus tur savā varā, bieži kļūst par iemeslu iekšējai disharmonijai. Šaubas, kuras izraisa plaisa starp reālo un ideālo dzīvi, kļūst par neirožu un nestabila garastāvokļa cēloņiem. Protams, tas traucē realizēties šo cilvēku īpašajām psiholoģiskajām spējām, mākslinieciskajiem talantiem. Ja gadās satikt īsto mīlestību, AB grupas īpašnieki ir ļoti tuvu partnera ideālam, jo viņi, sapņojot paši par savu laimi, cenšas darīt laimīgu arī savu partneri.

Seksā šie cilvēki ātri prot atvērties un uzplaukt, bet dara to tikai kopā ar patiesi iemīļoto.

0 (I) grupas pārstāvju svarīgākā iezīme ir izturība. Apveltīti ar lielisku veselību un psihisko noturību, šie cilvēki pieskaitāmi ilgdzīvotāju kategorijai. No slimībām viņus visbiežāk piemeklē kuņģa un divpadsmitpirkstu zarnas vainas, kas, iespējams, radušās tāpēc, ka viņi atrodas nemitīgā kustībā. Viņi ir enerģiski, komunikabli, apveltīti ar lielām caursišanas spējām un prasmi otru virzīt sev vajadzīgajā virzienā.

Visai ātri šie cilvēki nodibina tuvas attiecības, taču viņi gan tās tikpat viegli māk arī izbeigt, ja uzskata, ka partneris nav izaudzis līdz viņu līmenim. Seksuālajās izpausmēs būdami bez īpašām pretenzijām, tomēr ne pārāk revolucionāri, 0 grupas īpašnieki ar gadiem kļūst vēsāki, tomēr atzīstot, ka sekss ir nepieciešams vispārējā tonusa un veselības uzturēšanai.

Šim nolūkam 0 grupai piederīgie cilvēki nereti izvēlas izmantot intīmpakalpojumus par naudu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu