5 svarīgi padomi guļamistabai no seksologiem...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Pieci padomi no seksologiem, kuri, kā viņi apgalvo, ir pašu pieredzē pierādīti fakti. Un mēs taču gribam savu seksuālo dzīvi kvalitatīvu...

 
Foto: Shutterstock

Bučojies, skūpsties - un kaislīgi skūpsties...

Seksologi apstiprina - skūpsti ir neatņemama mīlēšanās daļa. Tie lieliski ievada priekšspēli un spēj noturēt kaisli visa seksa laikā. «Kaislīgi skūpsti - tas ir tik vienkārši un svarīgi vienlaikus. Iemanies skūpstīties arī pārējā laikā, kad neatrodaties gultā. Šī tradīcija liek tavam partnerim vienmēr atcerēties, cik jauki ar tevi ir būt kopā un ar ko šis skūpsts var beigties.

Ja nav laika seksam, tad ir vismaz īsa un kaislīga fantāzija!

Skūpsti ne vien uztur kaisli, bet arī liek mums būt vienam pret otru iejūtīgākiem,» uzskata seksoloģe Ivonna Fulbraita.

 
Foto: Shutterstock

Seksa rotaļlietas

Seksoloģe Emīlija Morsa uzskata, ka bez seksa rotaļlietām pāra seksuālās dzīves attīstība nav iespējama: «Pati sev jau sen esmu atklājusi, ka

seksuālā dzīve ir jāpilnveido un jāattīsta.

Un to visvienkāršāk var izdarīt ar seksa rotaļlietām. Jau iedomājoties, ka vakarā izmēģināsim jauno pirkumu, man paliek karsti...»

 
Foto: Shutterstock

Beidz koncentrēties uz orgasmu!

Ģimenes terapijas eksperte Megana Stabsa: «Nezinu, kāpēc sabiedrībā valda stereotips, ka seksologi ir kā rokzvaigznes, kuri neizlien no gultas 24 stundas diennaktī. Tas tā īsti nav, bet vienu senu patiesību varu pateikt.

Seksuālās attiecības ne vienmēr nozīmē orgasmu un ejakulāciju!

Sekss var būt arī glāsti, masāža, pieskārieni - ne vienmēr tas ir vagināls kontakts. Vai maz varat atbildēt uz jautājumu, kuras ir partnera erogēnās zonas, ja neskaita dzimumorgānus? Ja ne - tad varu pateikt, ka daudz esat zaudējuši, viens otru neiepazīstot šādā līmenī... Sasniegts orgasms neieliek seksam atzīmi 10!»

 
Foto: Shutterstock

Lai vide ir maksimāli «tīra» no traucēkļiem

Seksoloģe Eva Kadella: «Mēģiniet atslābināties un atbrīvoties no visiem ārējiem apstākļiem, kas varētu traucēt jūsu tuvību. Izslēdz telefonu, aizslēdz durvis, izslēdz televizoru un noliec neredzamā vietā pulksteni, lai neskatītos nejauši tajā.

Lai vide ir maksimāli «tīra» no traucēkļiem un apstākļi ir antistresaini.

Lai varat izbaudīt viens otru...»

 
Foto: Shutterstock

Neaizmirsti sevi!

Pat ja tavs partneris ir īsts tīģeris gultā, tas nenozīmē, ka kādreiz tev nav vēlēšanās sevi samīļot arī pašai. Un tas, pēc seksologu domām, ir tikai vēlami, ka seksuālu baudu dažreiz spēj sagādāt pati sev. Turklāt tā tu sevi iepazīsti un vari par vēlamajām sajūtām izstāstīt savam mīļotajam.

Vai tiešām tu naivi domā, ka viņš nekad sevi neapmierina dušā tāpat vien?




KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu