Jekaterinas Ļubimovas «Orālā seksa māksla»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

20. un 21. jūnijā Rīgā atkal ierodas leģendārais SEX.RF treniņcentrs. Tiem, kas netika uz treniņiem centra iepriekšējās Baltijas vieturnejas laikā, atkal radusies iespēja apgūt slaveno «Orālā seksa mākslu», kā arī citus, ne mazāk pazīstamos centra kursus. SEX.RF treniņcentra dibinātāja un galvenais seks-koučs Jekaterina Ļubimova ekskluzīvi sniegtajā intervijā TVNET stāsta par to, kas un kāpēc apmeklē nodarbības, kā notiek seksa apmācības pasaulē un kā viņai izdevies radīt savus unikālos kursus sievietēm.

Jekaterina, kam paredzēti Jūsu treniņi? Kas ir Jūsu mērķauditorija?

Formāli mērķauditorijas kodolu veido sievietes vecumā no 25 līdz 35 gadiem,apmēram puse no visu mūsu centru apmeklētājām pārstāv šo vecuma grupu. Taču patiesībā apmācībai tāpat kā mīlestībai vecums nav šķērslis. Nāk gan nobriedušas dāmas pēc 50, gan arī pavisam jaunas meitenes (protams, vecākas par 18 gadiem–tas ir mūsu vienīgais ierobežojums). Parasti tās ir precētas sievietes vai sievietes ar vairāk kā 5 gadus ilgu attiecību pieredzi. Pēc nodarbošanās veida – pilnīgi dažādi cilvēki, radošo profesiju pārstāves, uzņēmējas, mājsaimnieces ,ierēdnes. Taču pamatu – apmēram 50 procentus – veido algotas darbinieces. Kā redzat, parastas sievietes, kas veido lielāko daļu pilsoņu gan Krievijā, gan arī Latvijā.

Attiecībā uz psiholoģisko portretu es teiktu, ka mūsu mērķauditorija ir sievietes, kuras vēlas sevi maksimāli realizēt kā sievietes. Iepazīt sevi, savu vīrieti, iemācīties dāvāt viņam baudu un gūt to arī pašai. Jo sekss, lai arī ko neiebilstu platonisko attiecību piekritēji, visos laikos ir bijis galvenais tuvības un uzticības akts divu cilvēku starpā, tā saite, kas ļauj ģimenes attiecību trauslajai laivai nesašķīst pret dzīves problēmu un nesaskaņu klintīm.

Kā varētu noraksturot Jūsu apmeklētājas?

Pirmkārt, tās ir sievietes, kuras apzinājušās, ka vēlas dzīvot pilnvērtīgu dzīvi un gūt pilnvērtīgas izjūtas seksā. Neapšaubāmi tās ir drosmīgas un zinātkāras sievietes, kas nebaidās mācīties un ir atvērtas visam jaunajam. To apstiprina arī statistika–daudzas sievietes pēc viena treniņu kursa apmeklēšanas nāk arī uz otro, trešo, visiem pārējiem mūsu treniņu kursiem un gaida jaunās programmas.

Nereti ierodas arī kautrīgas meitenes. Sākumā viņas apmulst, īsti nesaprot, kā reaģēt uz visu apkārt notiekošo, taču, pateicoties trenera radītajai nepiespiestajai atmosfērai, mēs redzam, kā viņas pārvēršas nodarbību gaitā, kā viņasatveras, iedegas. Tādas meitenes, lai cik tas dīvaini nešķistu, ir pašas drosmīgākās, jo viņām saņemties un atnākt pie mums ir daudz grūtāk nekā sievietēm, kas psiholoģiski ir nobriedušākas.Viņas ir gudrinieces, un es par viņām tīri cilvēciski sajūsminos.

Vai Jūs saņemat atsauksmes un pateicības no SEX.RF treniņus apmeklējušo sieviešu partneriem?

Taisnību sakot, ar savu audzēkņu vīriem netiekos, jo es vadu nodarbības treniņcentrā, kur vīriešiem ieeja stingri aizliegta. Taču sieviešu atsauksmes, protams, es saņemu regulāri, jo tā ir noderīga atgriezeniskā saite programmu uzlabošanai.Treniņcentra darbības laikā esmu apkopojusi vairākas visizplatītākās atsauksmes. Pirmā – sajūsma, kas dažkārt robežojas ar šoku.Iedomājieties tikai,vīrietis 10 gadus ir gulējis ar sievu misionāra pozā, un te piepeši viņam veic dziļās rīkles minetu, visu stiprā dzimuma pārstāvju slepeno fantāziju! Otrā – nopietnas izmaiņas attiecībās. Kādu sievieti partneris bildina, kāds cits atsauc savu šķiršanās iesniegumu, bet vēl kāds uzzina par gaidāmu ģimenes pieaugumu.Gadās arī absurdas situācijas–dažas meitenes stāsta, ka, lūk, vīrieša dēļ gājušas un mācījušās, bet beigās izrādījies, ka viņam nemaz to nevajag.Vīrieši arī mēdz būt dažādi, kādam – psihiskā trauma, kādam – kompleksi, un vispār pašreiz ir kaut kāda milzīga problēma, kuru es saucu par Lielo Negribuli. Veselam vīrietim negribēt seksu ir nenormāli, un, protams, ar to ir jāstrādā. Ja runa nav par nopietnu pataloģiju, daļēji to sievietes var risināt ar mūsu treniņu starpniecību.

Jums ir divas augstākās izglītības. Kura no tām Jums vairāk palīdz vadīt savu biznesu?

Man grūti pateikt, kas palīdz vairāk. Psiholoģiskā izglītība nodrošina zinātnisku pieeju treniņprogrammu izstrādē, pielietojot zināmus psiholoģiskus paņēmienus.Piemēram, «noenkurošana», kas ļoti patīk mūsu audzēknēm. No otras puses visi vīrieši ir vizuāļi, viņiem vajadzīgs sekss nevis kā fizisko ķermeņu berzēšanās, bet kā attēls, turklāt, jo tas ir iespaidīgāks, spilgtāks, jo vairāk viņi uzbudinās, vairāk izjūtu gūst no intīmās tuvības.Šeit mana režisores izglītība izrādījās vienkārši neaizstājama. Savās treniņprogrammās es mācu nevis vienkārši tehniku, bet gan veidoju attēlu, formu, sižetu. Tieši šāda kombinācija ir iemesls, kāpēc sievietēm mūsu nodarbības patīk, kā nekā, mūsu apmeklētāju plūsma ir vairāki tūkstoši mēnesī, un mūsu bizness dinamiski attīstās.

Vai šādi kursi ir populāri pasaulē? Vai eksistē kādi analogi?

Seks-kouča profesija pie mums nākusi no Rietumiem, kur tā arī ir radusies.Taču Rietumos seks-koučs lielākoties ir personīgais konsultants, kas strādā ar konkrētu pāri, tā teikt, «praktiskais seksologs». Turpretī mums pirmajiem pasaulē ir izdevies izveidot kursus, uzņēmumu, mērogojamu biznesa modeli.Lai gan kopš mūsu pirmā centra atvēršanas Maskavā ir pagājuši jau trīs gadi, vēl joprojām pie mums brauc ārzemju žurnālisti, lai sagatavotu materiālu par šādu «brīnumu». Kopumā ņemot, šobrīd mēs esam unikāli. Un tieši tādēļ uz mūs treniņiem brauc apmeklētājas no Eiropas, Amerikas, Kanādas un daudzām citām vietām. Jo viņiem nekā tāda nav. Rīgai ir paveicies vairāk – mums regulāri izdodas pie jums ierasties ar saviem izbraukuma treniņiem.

Kas Jūsu nodarbībās tiek akcentēts vairāk – klientu praktisko zināšanu mainīšana/uzlabošana vai domāšanas veids?

Mūsu devīze ir «Tikai prakse», un mēs vienmēr esam sevi pozicionējuši kā praktisku centru. Jūs šeit neatradīsiet garas lekcijas par Dao enerģiju un orālā seksa vēsturi – vairākums sieviešu vēlas vienkārši un saprotami apgūt seksuālās iemaņas, kuras pēc tam pielietot reālā dzīvē. Un mēs šādas iemaņas mācam, kaut kur iekļaujam bioloģijas un psiholoģijas nepieciešamo minimumu, tomēr galveno uzsvaru liekam uz praksi, tās slīpēšanu pie trenažieriem grupu nodarbībās trenera uzraudzībā. Var teikt: mums ir dziļa programmu izpēte, taču viegla un praktiska pasniegšana. Tā arī ir mūsu nodarbību galvenā īpatnība un cēlonis to popularitātei. Protams, treniņu psiholoģiskā iedarbība arī ir klātesoša. Pirmām kārtām jau pārliecības iegūšana. Un pārliecība vienā dzīves jomā neizbēgami pāriet uz citām dzīves jomām. Mēs ne vienreiz vien esam dzirdējuši stāstus par to, ka pēc kursu iziešanas meitenes saņēmušas paaugstinājumu darbā, strauji kāpušas pa karjeras kāpnēm. Lūk, tāds psiholoģijas paradokss, bet tas eksistē un darbojas.

Sekss ir bijis vienmēr, bet mūsdienās mums ir iespējas apmeklēt kursus, lasīt par to internetā... Vai ir saglabājušies kādi avoti, kas liecinātu, ka orālo seksu ir praktizējuši jau senos laikos, vai arī taisnība ir tām mūsu portāla lasītājām, kuras komentāros raksta, ka orālais sekss ir izlaidība, kas jānosoda?

Sāksim ar to, ka nodalīsim pašu parādību no attieksmes pret to.

Orālais sekss radies nevis 21., 20. un pat ne 19. gadsimtā, bet gan daudz agrāk, tas ir fakts. Vēl vairāk – to piekopj ne tikai cilvēki, bet arī dzīvnieki, taču tā jau būs cita tēma. Ja runā par cilvēces vēsturi, tad orālie glāsti bija pazīstami jau senos laikos kā Rietumos, tā arī Austrumos – atcerēsimies Kamasutru vai vēstījumu par dievietes Hēbes glāstiem, kurai, pēc seno grieķu uzskatiem, cilvēkiem ir jāpateicas par šāda seksuāla kontakta rašanos. Cits jautājums – attieksme pret orālo seksu, kā arī citiem, no tradicionālajiem atšķirīgiem, seksa formātiem.

Šī attieksme, patiešām, ir kardināli atšķīrusies dažādos laikmetos, kultūrās un valstīs. Mūsdienās vairs nedzīvojam Viduslaikos, un, pēc manas pārliecības, katrs mūsdienu cilvēks ir tiesīgs pats izlemt, kā attiekties pret seksu kopumā un pret dažādiem tā veidiem.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs kā mūsdienīgs centrs iestājamies par seksuālo daudzveidību tieši no attiecību stiprināšanas viedokļa ģimenē, pārī. Taču mēs nevienam neuzspiežam savu viedokli un nekad neesam nodarbojušies ar agresīvu propagandu. Par laimi ir daudz sieviešu, kas saprot intīmās dzīves lomu ģimenes harmonijā. Maskavā, piemēram, lai piedalītos dažos treniņos, ir jāpierakstās nedēļu iepriekš.

Jekaterina, ko Jūs varētu ieteikt sievietēm, kas skeptiski raugās uz šādu apmācības veidu?

Pirmkārt, mēģiniet paraudzīties uz pašu apmācības situāciju no cita skatu punkta. Mēs taču apmeklējam trenažieru zāli un nodarbojamies trenera uzraudzībā, lai iegūtu savu fizisko formu. Tāpat mēs atkailinamies ginekologa kabinetā, un pārnestā nozīmē atkailinamies, strādājot ar psihoterapeitu. Mūsu kursos nodarbības notiek praktiskā formātā uz mūsdienīgiem trenažieriem, arī treneris, tā teikt, «nelīdīs Jūsu dvēselē». Vēl vairāk – saskaņā ar treniņcentra noteikumiem mēs strikti ievērojam apmeklētāju anonimitāti, un uz nodarbībām pieraksts notiek, vienkārši nosaucot vārdu.

Otrkārt, apmeklējiet kaut vienu apmācības treniņu. Lai, ja kritizējiet, tad pēc būtības, vai arī – es tā ceru – mainiet savus uzskatus un pārliecinieties par šādu nodarbību efektivitāti.

Biļetes meklējiet: http://www.bilesuserviss.lv/lat/biletes/seminari/

Jekaterinas Ļubimovas «Orālā seksa māksla»

ORĀLĀ SEKSA MĀKSLA

20. jūnijā plkst.13.00 – 16.30
21. jūnijā plkst.13.00 – 16.30

VAGINĀLĀ SEKSA MĀKSLA

20. jūnijā plkst.19.00 – 22.30

TAIZEMES SEKSA MĀKSLA

21. jūnijā 19:00 – 22:30

(Paņemiet līdzi treniņkostīmu)

Cena: 50 EUR / 70 EUR / 90 EUR

Cenā iekļauti dzērieni, visi nepieciešamie trenažieri un labs noskaņojums!

Nodarbībās atļauts piedalīties tikai jaunietēm, kuras sasniegušas 18 gadu vecumu. Vīriešiem ieeja stingri aizliegta. Treniņu fotografēšana un filmēšana aizliegta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu