Akvasutra jeb sekss ūdenī - nav nemaz tik romantiski kā šķiet...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Padomāsim, kāpēc mums tik ļoti patīk baudīt dušu, kad ūdens strūklas tek pāri ķermenim? Vai pēc trakas dienas ar baudu ielienam putojošā vannā? Vai kāpēc dabā mūs valdzina jūras viļņu skalošanās ap augumu? Elementāri - tāpēc, ka esi nācis no ūdens un tava pirmā pieredze mātes ķermenī bija ūdens. Šīs patīkamās atmiņas tevī teju uzdzen kvēli, kas dabiski pārvēršas kaislē... Tieši tāpēc sekss ūdenī jeb akvasutra ir tik ļoti tīkams cilvēkiem. Un tomēr - ir tik daudz arī trūkumu...

 
Foto: Shutterstock

Mīlas spēles vannā - patiesībā sausas...

Vispierastākā vieta, kur pāri mīlējas. Tas parasti notiek pēc vieglām vakariņām un sveču gaismā, baudot šampanieti.

Bet tagad, mīļā, nolaidies no romantiskajām debesīm, kuras konstruē Holivudas romantiskās filmas, un sastopies ar realitāti.

Visbiežāk vannas izmērs nemaz nepieļauj auguma izstiepšanos un tev nav komfortabli ļauties mīlas spēlēm. Un ja vēl šampanieša glāze rokās... Labi, protams, ir iespējamas citas pozas, bet ir viens trūkums, ko, iespējams, nezini - dabiskā maksts smērviela vannā ļoti ātri nomazgājas un partnera iekļūšana tevī ir apgrūtinoša šā sausuma dēļ, kas rada nepatīkamu berzi. Tāpat, ja esi alerģiska, uzmanies, lai vannas putas neizraisītu tev kādu nepatīkamu reakciju. Tu vari izmantot lubrikantu uz silikona bāzes, bet uzreiz jāsaka - silikons nereti bojā lateksu, kas nav savienojams ar prezervatīviem.

 
Foto: Shutterstock

Duša - jauka priekšspēles vieta, bet augsts traumu koeficients

Duša patiešām ir lieliska vieta priekšspēlēm, taču, paveroties traumu statistikā, uzreiz pāriet iekāre eksperimentēt uz slapjām flīzēm vai slideniem vannas tepiķīšiem.

Duša ir lieliska orālajam seksam, taču elektriskās seksa rotaļlietas gan tomēr neizmanto tiešā saskarē ar ūdens strūklu.
 
Foto: Shutterstock

Saldūdens ezeri un upes - mikrobu perēklis?

Ceru, ka visi atceras, kādas baktērijas un mikrobi karstā laikā savairojas ūdenstilpēs. Šo kokteili uzzinot, negribas pat ar plikām pēdām doties bradāt pa ūdeni... Labi, ja tu mitinies Alpos pie kalnu ezera - situācija ir pavisam cita.

Īsāk sakot, pirms mēģini, labāk uzzini, kāda ir ezera vai upes ūdens tīrība.
 
Foto: Shutterstock

Jūra un okeāns - neaizmukt no iemītniekiem

Romantiski, skaisti... Taču atceries - jo sāļāks ūdens, jo vairāk tu turies ūdens virspusē. Turklāt sāls gļotādai arī nav tas patīkamākais.

Tad jau labāk maigoties ūdenī, bet pēc tam pārcelties uz iepriekš sagatavotu vietu uz sauszemes.

Akvasutra nosaka trīs pamatlikumus - neiet ūdenī dziļāk kā līdz krūtīm, netuvoties akmeņiem vai klintīm un uzmanīties no lieliem viļņiem. Ak jā, un atceries par jūras un īpaši okeāna iemītniekiem, kuri nereti var izdomāt jums pievienoties!

Būtisks faktors - ja atradīsieties dziļi ūdenī, tad uz prezervatīva drošību nevar paļauties 100%.

Ūdenī prezervatīvs var vienkārši nomaukties, kas ir ne tikai nepatīkami, bet arī var nostādīt neveiklā situācijā abus partnerus.

 
Foto: Shutterstock

Baseins - hlors

Baseins var būt romantiski skaists un patīkams, taču tur ir hlors, kas var iznīcināt prezervatīva aizsardzību.

Atceries!

  • Ja esi iedzērusi vai tavs partneris ir iereibis, neriskējiet doties ūdenī - labāk mīlēties uz sauszemes! Nepakļaujiet sevi liekam riskam!
  • Tāpat atceries par kontracepciju un izsargāšanās līdzekļiem.

    Ja ir šaubas, iemet somiņā arī avārijas kontracepciju!

  • Kad ļaujaties kaislei, tomēr paskatieties apkārt, kādā ūdenstilpē to darāt. Ne visiem tas ir jāredz, un tāpat jūs var pieķert kārtības sargi!

Pastāsti par savu pieredzi!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu