Saulgriežu rituāls sievietes slēptākajai vietiņai...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Vēlamies padalīties ar kādu ļoti interesantu, nedaudz intīmu un tomēr tik ļoti noderīgu sievietes veselībai zāļu rituālu, ko iesaka Inese Indāne - zīmola MATKA radītāja, intimitātes bloga autore, sieva un četru bērnu māmiņa. Citās tautās šo rituālu sauc par Bajos (ba - hos), korejiešu medicīnā par chai - yok, medicīnā par vaginālo tvaika vannu, bet Inese to nodēvē par smaržīgu puķu dvašu, kas palīdz klēpi uzturēt auglīgu!

Inese Indāne rituāla recepti atklājusi žurnālam «Ieva», kur arī publicēta ļoti interesanta intervija ar šo stipro un sievišķīgo sievieti!

Sievišķības rituāls saulgriežiem

Rituālu iesaka veikt pāris reizes gadā - vienu pirms vasaras saulgriežiem, otru pirms ziemas.

1. Krēsls - vissarežģītāk būs sameklēt no dabīga materiāla darinātu krēslu ar caurumu vidū.

2. Seģene, dabiska materiāla, - runā, ka kaņepju audums dara brīnumu lietas, taču var izmantot vilnu un kokvilnu. Galvenais - dabisku un elpojošu.

3. Dzelzs katliņš - tajā jāietilpst 4 krūzēm ūdens.

4. Pumpuri, ziedi, asni - ņem tos pēc savas izjūtas, taču pirms lietošanas vēlreiz sameklē un pārlasi to iedarbību, uzklausi kādas zāļu sievas un pirtnieka padomus.

Der kumelītes, kliņģerītes, rožu un ķiršu pumpuri, ārstniecības alteja, raudene un rozmarīns.

Instrukcija

Novelc biksītes, uzvelc garus svārkus, paņem mīļāko grāmatu vai uzliec jūtamāko dziesmu. Novieto savu maģisko krēslu un seģeni sev patīkamā vietā. Uzvāri aptuveni 4 l ūdens kopā ar vienu glāzi tevis savākto pumpuru, zālīšu, ziedlapiņu. Atstāj ievilkties 5 minūtes. Novieto katliņu zem krēsla.

Uzmanību! Pārbaudi tvaiku ar delmu un atceries, ka tajā vietā tavas ziedlapiņas ir ļoti jutīgas, tāpēc neapplaucē tās.

Nesēdies tvaikam virsū, kamēr neesi pārliecinājusies, ka tvaiks ir patīkamā temperatūrā. Apsēdies un izveido sev apkārt krēslam tādu kā nojumīti, kas neļauj tvaikam plūst ārā. Uzliec uz pleciem otru seģeni. Sēdi, ietīta siltumā 20 - 30 minūtes. Pēc procedūras dodies siltumā, gultā atpūsties. Sapņo skaistus sapņus. Pēcāk vari sevi paijāt un ļaut maigumu izjust arī otram.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu