Grēksūdze: nodarbošanās ar virtuālo seksu mani izglāba no šķiršanās

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

«Man ir bijis vairāk seksa nekā Madonnai pēdējo 20 gadu laikā - tas viss neizejot no dzīvojamās istabas,» ar šādiem vārdiem kāda sieviete portālam «yourtango.com» sāk savu atzīšanos par to, kā virtuālais sekss izglābis viņu no vientulības un garlaicīgās laulības.

Es nezināju gandrīz neko par datoriem, bet vientulība un bezmiegs lika man iemācīties ar to apieties. Biju dzirdējusi, ka interneta čati ir pilni ar interesantiem cilvēkiem, bet tā vietā es atradu tikai neinteliģentus un neskaidrus «troļļus».

Pēkšņi es to atradu: interaktīvu iepazīšanās lapu ar tūkstošiem dalībnieku no visas pasaules.

Jebkurā dienas vai nakts stundā tur varēja sastapt vīriešus, kuri nespēja vien nociesties ar mani parunāt.

Kurš gan būtu iedomājies, ka pirms dažām dienām vēl biju garlaikota mājsaimniece, kura dzīvoja laulībā bez seksuālām attiecībām? Šo lapu atradu pavisam nejauši un jutos kā vecā labā un seksīgā pati.

Pateicoties manam grēcīgajam veidam, kā sarunāties, un manai mežonīgajai iztēlei, es kaut kādā veidā kļuvu pievilcīga vīriešiem...

Pirmajā dienā, kad reģistrējos un publicēju fotogrāfiju, saņēmu vairāk nekā 760 uzaicinājumus sarakstīties. Katru reizi, kad biju pieslēgusies lapai, man nemitīgi rakstīja seksīgi vīrieši.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Viss notika tiešsaistē, es varēju vienlaicīgi būt ar vienu, diviem, trim vai pat vairāk vīriešiem (dažreiz pat sešiem). Es varēju mainīt partnerus ik pēc dažām minūtēm, visas dienas garumā.

Stundām ilgi ar vienu roku (jo otrai vajadzēja būt brīvai, lai darītu ko citu) es nodarbojos ar virtuālo seksu ar vīriešiem no visas pasaules.

«ThomasT39» - seksīgs, blonds, konservatīvs advokāts ar britu humoru. Viņš vēlējās to darīt netīri, publiski un skarbi. Es ar prieku piekritu. Pēdējo reizi mēs bijām atspiedušies pret kādas alejas ķieģeļu sienu. Es berzējos pret viņu, mani melnie ādas svārki bija uzrāvušies virs gurniem, bet

manas kājas ar garajiem zābakiem bija apvijušās ap viņu.

Es izbaudīju arī juteklisku un lēnu ieziepēšanos dušā ar pseidonīmu «DirtyDave99» vai arī smējos un valstījos «Big Richard» klēpī - viņam bija liels dzimumloceklis un viņam ļoti patika ar mani auklēties.

Visu šo sāpju, gaidīšanas un ķircināšanas rezultātā es biju kļuvusi saspringta un «cieša». Man vajadzēja kādu, kas to izdarītu ātri un spēcīgi, tāpēc atradu «TuffKid69». Viņš bija skarbs, viņu neinteresēja to visu darīt lēni vai spēlēt kādas spēlītes.

Tas viss mani ļoti saviļņoja - izpildīt kāda cita cilvēka slēptās vēlmes un pēc tam sajust par to baudu. Turklāt tas, ka tas viss notika datorā, padarīja visu vēl labāku nekā tad, ja tas notiktu pa īstam.

Es ticu, ka pie orgasma var nokļūt tikpat veiksmīgi, ja ne pat veiksmīgāk, ja mīlējies pati ar savu prātu.

Man izmisīgi bija nepieciešama aizrautība, pēc visiem tiem gadiem, kad noskatījos, kā griežas veļasmašīna un cepas vista. Man tas nelikās lēti vai nepiedienīgi. Es nevienam nepieskāros, un neviens nepieskārās man. Vārdi, kuri savijās kopā, radīja jaunu realitāti, gluži kā dūmi vējā.

Bet kā ar manu mīļo vīru?

Viņš bija daudz vecāks nekā es un pārsteidzošā kārtā viņam tas viss likās nekaitīgi un smieklīgi. Viņš nebija uztraukts par to, ko darīju pie datora, galvenais bija to darīt klusu, lai viņš nedzird...

Es biju drošībā savās mājās, nevis darīju to pa īstam, tāpēc viņš bija priecīgs, ka man bija «savs hobijs», kas viņu netraucēja pēc darba un atstāja mierā un klusumā.

Tolaik, kad centos aizmigt, trešās dienas beigās, es nodomāju: «Tas viss par cenu, kuru parasti atstātu kādā bārā otrdienas vakarā, turklāt man ir vēl 362 dienas.» Pirmo reizi, kopš sevi atceros, es aizgāju gulēt un nevarēju vien sagaidīt, kad pienāks nākamā diena.

«Man ir bijis vairāk seksa nekā Madonnai pēdējo 20 gadu laikā - tas viss neizejot no dzīvojamās istabas,» ar šādiem vārdiem kāda sieviete portālam «yourtango.com» sāk savu atzīšanos, kā

virtuālais sekss izglābis viņu no vientulības un garlaicīgās laulības.

Esi drosmīga un anonīmi padalies ar savu pieredzi virtuālā seksa čata telpā, rakstot «Egoistei» uz woman@tvnet.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu