Kāpēc mūsdienās sievietes ikdienā mīlēties vēlas aizvien retāk?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Lai instruētu labā seksā, ar īsu pamācību mīlēšanā nemaz nepietiek. Seksa mākslas apgūšana nesākas gultā. Sekss ir sievietes un vīrieša daba, kas sākas ar katra rīta pirmo skūpstu. Tas apvij visas dienas aktivitātes. Lai pilnveidotos seksa mākslā, ir būtiski apjaust, kur dienas laikā pazūd seksuālā enerģija. Kas ikdienā mums atņem ne vien seksu, bet pat interesi par to? Kāpēc mūsdienās sievietes kļūst ārēji skaistākas, bet seksu grib arvien mazāk?

Sākotnējā daba nosaka, ka sieviete ir raksturojama ar ūdenim piemītošo īpašību – mainīgumu. Ūdens ir elastīgs formā, telpā – ūdens spēj piepildīt jebkuras formas krūzi, vāzi vai glāzi.

Tā ir sievietes daba – piepildīt telpu sev apkārt.

Vīrieša daba ir noteikt robežas – iemērīt sev teritoriju un sastrukturēt telpu sev apkārt.

Vīrietis iekur uguni un sargā savu īpašumu.

Tādējādi sieviete ir tā, kas piepilda to telpu, ko viņai iedalījis ir vīrietis. Sieviete ir elastīga. Kā ūdens sasniedz jebkuras formas trauka dziļākos nostūrus, tāpat sievietes dotības ir aizpildīt visu telpu ar savu būtību. Sieviete aizpilda telpu, ko viņai nodrošinājis vīrietis un kuru tas sargā. Līdzībās ar ūdeni un krūzi

sieviete ir spējīga pielāgoties jebkuram vīrietim. Izaugsmē, ikdienā, kopdzīvē un seksā.

Daba vīrieti ir apveltījusi ar spēcīgu muskulatūru, analītisku prātu un loģiku. Sievietei vairāk attīstītas ir jūtas un intuīcija. Vīrietis ir sievietes spogulis un sieviete ir vīrieša spogulis. Tikai pateicoties kopīgai savienībai, vīrietis un sieviete spēj atraisīt un izpaust dzīvē savas labākās īpašības. Kā kļūt par labāku personu un personību? Tikai atraisoties caur enerģētisko pilnveidošanās saplūšanu. Un to visbagātīgākajā formā sniedz sekss, kas ir tieša savienošanās un kosmiskā spēka uzkrāšana un vairošana.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Kas novājina mūsu spēju pilnveidot seksuālu enerģiju ikdienā?

* Dzīve mākslīgos apstākļos – dzīve pilsētā, dzīve uz «bruģa», kur nav dabas tuvums, kur neredzam un neizjūtam laika maiņas un koku, augu, putnu tuvumu.

* Organisma novājināšana ar uzturu – steidzīgas uzkodas, nesabalansēts uzturs, bulciņas, saldināti dzērieni, alkohols vakaros.

* Dienas ritma neievērošana – celšanās pēdējā brīdī, ēšana pielāgoti nevis savam organismam, bet dienas plāniem, vakaros vēla gulētiešana, saraustīts miegs, vakara strīdi, vēlas televīzijas pārraides un bagātīgās maltītes pirms miega.

* Darba slodze – saspringts, stresa pilns darbs, kas iztukšo, satrauc, padara nervozus un emocionāli disbalansē.

* Centība sevi pierādīt, aktivizējot visus sievišķos trumpjus – augstpapēžu kurpes, lakoti nagi, skaists grims, laba frizūra, elegants un efektīgs tērps, bet tam visam papildus vēl vīriešu enerģija – analītisks prāts, modrība, loģika, godkāre.

Kur vakaros pazūd sekss?

Aiz katra iepriekšminētā punkta. Jo mūsdienu dinamiskais dzīves ritms prasa tik lielu koncentrēšanos uz pārmaiņu elastību un nosaka tik koncentrētu uzmanības slodzi uz katru no svarīgās dzīves punktiem, ka loģiski vakars ir tas brīdis, kad pāri paliek nekas. Lai ar to vēl nebūtu gana – vakaros mēs nespējam pārstrādāt

visu dienas aktivitāti un informāciju un mēdzam to noskalot ar vīna glāzi vai kokteili.

Tā ir lēta, ātra, iedarbīga un vieglas pieejas anestēzija mūsu dzīvei. Viltīgais laikmets vīna malkošanu spējis padarīt par gluži vai seksīgu nodarbi. Jo bloki un nosprostojumi brīvas enerģijas plūšanai ir tik apjomīgi un nesalaužami, ka farmācijas un alkohola industrija nesnauž un piedāvā risinājumus.

Vīrietis apgalvo, bet sieviete vaicā

Tā ir atslēgas lieta. Sieviete ir elastīga, tā liecas un lokās. Gan dzīves pavērsienos, gan burtiski seksā. Elastīgs ķermenis dod elastīgu uztveri.

Uztver dzīvi elastīgi, un arī seksā tāda kļūsi. Uztver savu vīrieti par spēcīgu ozolu, ko vēlies aptvert ar rokām, lai apjaustu, vai to maz spēj, un apvij viņam savas rokas. Sajūti ozola spēku un ieelpo to sevī. Ar to var sākties katra diena, un ar to sākas sekss.

Sekss var sākties no rīta, ar ieelpotu vīrieša spēku.
Foto: PantherMedia/ScanPix

Esi devīga

Smaidos, smieklos, savā valdzinājumā un rūpēs. Esi pretimnākoša savā ieinteresētībā un uzmanībā. Tā veidojas attiecības, un tā veidojas sekss. Tantriskās praksēs pat vārdi ir lieki un reizēm uzlikt savu roku uz partnera sirds un izjusti raudzīties viņam acīs, sajūtot visu enerģiju gammu, ir daudz grūtāk nekā verbāli ātri izrunāt visu, kas sakrājies. Bet vārdi ir lieki, un bieži vārdos mēs ietērpjam neprecīzi savas patiesās domas un izjūtas. Tas rada pārpratumus un kļūdas. Taču izjusti

izelpot un ieelpot kopā ar partneri ir tas enerģijas apmaiņas veids, uz kura seksa enerģija kļūst kosmiski spēcīga

un tā dod katram pieeju visuma neizsmeļamam enerģijas rezervuāram.

Foto: no personīgā arhīva

Vēdiskā astroloģe - www.astrologika.lv

Hennas māksliniece – www.HennaGuru.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu