Trends: Pelnrušķītes krūtis līdz pusnaktij!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix/AFP

Nereti uz sarkanā paklāja varam redzēt, ka kādas sabiedrībā pazīstamas dāmas krūtis pēkšņi ir palikušas lielākas un formīgākas, taču pēc kāda laika tās atgriezušās atkal savā vecajā izmērā. Skaidrs ir viens, te par palīgu nekalpo nedz «push up» krūšturis, nedz silikoni. Kāds tad brīnums liek viņu sievišķības simbolam uz laiku tapt lielākam?

Jā, kā raksta dailymail.co.uk, ASV plastikas ķirurģijas klīnikās patiešām ir iespēja palielināt savu krūšu izmēru uz pāris stundām -

gluži kā Pelnrušķītei šis brīnums mirdz līdz pusnaktij.

Ņujorkā strādājošais plastikas ķirurgs Normans Rovs atklāj, ka ASV eksistē jauna tehnoloģija, kas ar injekcijas palīdzību sieviešu krūtis uz laiku padara kuplākas. Kas ir šīs injekcijas sastāvā? «Konkrētās krūšu zonās tiek injicēts sterils sāls šķīdums,» atklāj plastikas ķirurgs.

«Procedūra ilgst divdesmit minūtes. Pēc veiksmīgas procedūras krūtīm vajadzētu palielināties par diviem izmēriem.»

Procedūras izmaksas - 2208 eiro.

Tomēr šī procedūra nav tik nevainīga kā pasaka par Pelnrušķīti. Plastikas ķirurgs Nilešs Sojitra brīdina, ka nepareizi vai neveiksmīgi veikta tā var izraisīt asiņošanu, zilumus un sāpes: «Tā kā šīs procedūras ir neregulāras, nav arī datu, kas skaidrotu, kā sāls šķīdums iedarbojas uz krūtīs esošajiem audiem un šūnām.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu