Draudzene nespēj sadzīvot ar manu pēdu fetišu... Kā viņu pieradināt?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

«Esmu kopā ar draudzeni jau gadiem. Viņa ir burvīga un man ir ļoti paveicies. Problēma sākas mūsu seksuālajā dzīvē. Man piemīt pēdu fetišs, tāpēc man ir ļoti svarīgi seksa laikā just labsajūtu ar pēdām. Man patīk ar pēdām aptvert un sajust dažādas viņas ķermeņa daļas. Patīk, kad pēdas tiek masētas, tajās tiek maigi kosts. Lai vai kā, viņai tas nešķiet seksīgi un viņa izvairās no manu seksuālo fantāziju īstenošanas... Ko man iesākt?» jautā kāds izmisis jauns vīrietis.

Uz puiša jautājumu atbild seksoloģe Pamela Stefansone (theguardian.com):

«Cilvēki, kuriem patīk tāds erotikas stils kā jums, nav retums, bet tie, kas neizjūt konkrēto ķermeņa zonu seksuālu valdzinājumu, var nesaprast jūsu alkas. nav tā, ka viņa negribētu to, ja jūs mīl un ir kopā ar jums ilgus gadus, vienkārši viņa neredz iespēju, kā tapt par šā scenārija daļu. Kā iesaistīties šajā rotaļā. Līdz ar to

būtisks solis ir - iepazīstināšana ar savu seksuālo fantāziju pasauli. Darīt to lēni, pieradinot un kontrolējot viņas reakciju.

Piemēram, viņai patīk sakopt savas pēdas - pievērsiet tām vairāk uzmanības! Apmeklējiet kopā kādas pēdu spa procedūras vai parasto pedikīru. Arī mājas apstākļos

pēc pēdu peldināšanas vannā varat veikt viens otram pēdu masāžu ar aromātiskām eļļām.

Nākamais solis varētu būt

orāla saskare ar partneru pēdām - to skūpstīšana, laizīšana, arī maiga košana.

Noteikti abu pēdām ir jābūt sakoptām: mīkstai ādai un apgrieztiem nagiem. Tāpat nav pieļaujamas nekādas slimības, piemēram, kāju sēnīte vai kas tml.

Tad ar laiku varat ieviest vēl intīmāku pēdu spēli - piemēram, glāstiet viens otra ķermeni ar pēdām. Ieteikums - sākotnēji šo darbību veicat jūs, kam ir pieredze, bet atcerieties, ka visu laiku ir jāuzmana, vai viņa jūtas komfortabli un vai pēda ir mīksta un patīkama viņas ādai. Tikai tad varat pāriet nākamajā etapā,

kad pēdas iesaistās aktīvāk jūsu seksuālajā aktā, aizskarot intīmās vietas utt.

Tomēr atcerieties, ka viņa ir cilvēks, kuru tas var arī neaizraut tā kā jūs, tāpēc vienmēr pastāv iespēja, ka viņa nevēlēsies tapt par šo rotaļu partneri. Bet ir taču tik daudzas citas erotiskas nodarbes!»

Ja tev ir bijušas seksuālas fantāzijas, kuru īstenošanā centies iesaistīt partneri, pastāsti to arī citiem! Vai tev tas izdevās?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu